2777
2789
عنوان

هیچ کس منو دوس نداره

135 بازدید | 12 پست

صبح تاپیک زدم گفتم زیر دلم درد داره هیچ کس محل نداد 😢😢😢😢 عفونت بدون ترشح ممکنه؟ یا چسبندگی اینا من دو ماه پیش چکاپ شدم یکم عفونت داشتم دارو مصرف کردم

پسرم اومدی شدی همه دنیام

قربونت،،،،برو دکتر،،،اینجا هر متخصصی یه چیز تجویز میکنه واست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونتت برطرف شده عزیزم وگرنه حتما حما ترشح بد بو داشتی. ولی برا دل دردت برو دکتر. ممکنه هر علتی داشت ...

ممکنه نزدیک پری آدم اینجوری شه آخه نزدیک موعدمه قبلنا اینجوری نبودم ولی بعد سقط آدم قاطی میشه کلا انگار

پسرم اومدی شدی همه دنیام
قربونت،،،،برو دکتر،،،اینجا هر متخصصی یه چیز تجویز میکنه واست

تو بارداریم اینقدر دکتر رفتم اخرش همین دکترا بچمو به کشتن دادن 😢😢😢😢😢

پسرم اومدی شدی همه دنیام

چرا دوستت نداریم؟ غصه نخور، آره عفونت بدون ترشح هم میشه... اگر هم به دکتر اطمینان نداری از داروی گیاهی استفاده کن ... البته این مسائل با تجویز های خانگی کامل برطرف نمیشه اما خوب تلاش کن مثلا یک بار در روز خودت رو با سرکه طبیعی سیب و نمک بشور یا مخلوطی از دمکرده گیاه تشنه داری و عرق چنار و نمک و سرکه سیب هربار میری حمام بریز تو تشت بشین داخلش. البته همسر شما هم باید رعایت کنه  

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد
چرا دوستت نداریم؟ غصه نخور، آره عفونت بدون ترشح هم میشه... اگر هم به دکتر اطمینان نداری از داروی گیا ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی راستش بیشتر نگرانیم اینه که خارج رحمی مثلا باردار شده باشم چون عفونت و اینا باز حل میشه اون دوباره فاجعه میشه برام

پسرم اومدی شدی همه دنیام
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی راستش بیشتر نگرانیم اینه که خارج رحمی مثلا باردار شده باشم چون عفونت و ای ...

راستش در این رابطه تجربه یا تخصصی ندارم اما توصیه میکنم استرس نداشته باشید چون مثل سم عمل میکنه برای تمام زندگی، هر مشکلی حل میشه بالاخره

راستش در این رابطه تجربه یا تخصصی ندارم اما توصیه میکنم استرس نداشته باشید چون مثل سم عمل میکنه برای ...

واقعا لطف کردی عزیزم بهم آرامش دادی خدا خودش بهت آرامش بده تو زندگیت انشاا...

پسرم اومدی شدی همه دنیام
واقعا لطف کردی عزیزم بهم آرامش دادی خدا خودش بهت آرامش بده تو زندگیت انشاا...

سپاس از شما

خب پس بخاطر پری هست عزیز. اصلا نگران نباش. منم هر از گاهی اینجوری میشدم

ممنون عزیزم من فقط نگران خارج رحمی و این داستانا هستم خیلی سر سقطم عذاب کشبدم آخه

پسرم اومدی شدی همه دنیام
ممنون عزیزم من فقط نگران خارج رحمی و این داستانا هستم خیلی سر سقطم عذاب کشبدم آخه

سلام عزیزم رفتی دکتر مشکلت از چی بود؟

منم یک ماه کورتاژ کردم از همون اول سمت چپ رحمم بعضی وقتا تیر میکشه

نگفتن از چیه؟