2777
2789

مجردم 😁

یعنی در رابطم دیگه ب این دوریا عادت کردم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان که دررابطه ای وقتی کم بهش اس یاپی ام هرچی میدی نگرانشی یازیاد مهم نیس

اره دیگه ی کم دیر ج بده نگرانش میشم اینقدر زنگ میزنم بهش تا خودشو زود ب گوشی برسونه و امار بده کجاس چیکار میکنه 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اره دیگه ی کم دیر ج بده نگرانش میشم اینقدر زنگ میزنم بهش تا خودشو زود ب گوشی برسونه و امار بده کجاس ...

میگن اینجوری خوب نیس اگه میخوای زیاد دورت باشه باید زیاد دورش نباشی سخته برام من

میگن اینجوری خوب نیس اگه میخوای زیاد دورت باشه باید زیاد دورش نباشی سخته برام من

ندبابا اینجوری هم نیس والا همش بهم چسبیدیم من روزا تت ۲ خوابم بیدار ک میشم همیشه ی عالمه پیام ت وات برام فرستاده ک پاشو دلم تنک شده و اینا وقتی هم بیدار میشم باهمیمم اون کار میکنه من از وات نگاهش میکنم تامیاد خونه ی چیزی میخوره بعد صوتی از وات حرف میزنیم تا اون خوابش ببره 

هرروز همین رواله

ندبابا اینجوری هم نیس والا همش بهم چسبیدیم من روزا تت ۲ خوابم بیدار ک میشم همیشه ی عالمه پیام ت وات ...

اره دوران دوستی ماهم اینجوری بود من وقت نمیکردم اکثرموقع ها اما بعد ارعروسی حس میکنم اینجوری نیس

اره دوران دوستی ماهم اینجوری بود من وقت نمیکردم اکثرموقع ها اما بعد ارعروسی حس میکنم اینجوری نیس

خخخ بعد عروسی نمیدونم چون فعلا دوستیم عزیزم 

خب مرور زمان عادت میکنن. ولی خوب نیس. نسبت به هم سرد میشن

منم نمیخوام سردشم نمیخوامم انقد دورش بچرخم اعصابش خورد شه راحت تربگم هیچ نازمو نکشه رومخش نباشم چیکارکنم