2777
2789
عنوان

ماموگرافی و سنوگرافی سینه

5835 بازدید | 14 پست

سلام دوستان مادر من هفته پیش ماموگرافی انجام داد امروز که جواب گرفت متاسفانه توده خوش خیم دیده شده بوده و دکتر بهشون گفته باید سنوهم انجام بدن امروز سنوگرافی انجام دادن توده ای دیده نشده الحمدالله دکتر هم گفته امکان داره در ماموگرافی کیستای کوچک رو توده نشون داده باشه .بین شما کسی بوده که انجام داده باشه این دوتارو ولی جواباش تطابق نداشتا باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا به مادرتون سلامتی بده.منم سینه هام تیر میکشن میخوام برم سونوگرافی سینه

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
بله كاموگرافى چون از اشعه ى x استفاده ميكنه نسوج نرمو خيلى خوب تشخيص نميده و فقط نشون ميده كه يه ضاي ...

شما پزشکین؟یعنی به جواب سنوگرافی توجه کنیم از استرس دارم میمیرم پس جواب مامو گرافی چی میشه که نوشته بود ضایعه خوش خیم!

ایشالا خدا به مادرتون سلامتی بده.منم سینه هام تیر میکشن میخوام برم سونوگرافی سینه

ممنون عزیزم انشالله خدا به شما هم سلامتی بده،فقط سنوگرافی میرید یا ماموگرافی هم انجام میدین؟

ممنون عزیزم انشالله خدا به شما هم سلامتی بده،فقط سنوگرافی میرید یا ماموگرافی هم انجام میدین؟

فق میگم سونو بنویسه چون سنم کمه.خداکنه چیزی نباشه

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
شما پزشکین؟یعنی به جواب سنوگرافی توجه کنیم از استرس دارم میمیرم پس جواب مامو گرافی چی میشه که نوشته ...

اره من دكتر شيفت شب سايتم😂 عزيزم ضايعه ى خوش خيم يعنى هر ضايعه اى به جز ضايعه ى بدخيم! حالا يا آدنومه يا كيسته يا خون ريزيه، درمان هيچكدومشونم ترسناك نيس با اكثرشون اصلا كارى ندارن خيلى بخوان وسواس به خرج بدن و خودت بخواى همون يه كوچولو رو در ميارن، بله نتايج سونو در مورد سينه قابل اطمينان تره هيچيت نيس

انشالله که سلامتی عزیزم  

مرسی دوستم..نظر شما سونوگرافی خوبه یا مامو؟؟

اره من دكتر شيفت شب سايتم😂 عزيزم ضايعه ى خوش خيم يعنى هر ضايعه اى به جز ضايعه ى بدخيم! حالا يا ...

عزیزم این جواب ازمایش مادر بود نه خودم ،خیلی ممنون که جواب دادی  😘😘😘