2777
2789
عنوان

وای خونه جاری تازه عروسمو دزد زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 59 پست
هر تاپیکی کـ من هستم توام هستیا😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داماد ۱۸ عروس ۲۰😮😮😮😮😮 چ عجله ای واسه زن دادنش داشتن

خودش عجله داشت انگار عطیقه بود این نمیگرفتش میبردنش

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
وای چقدر سخته،گناه دارن طفلکیا همه سرمایشونو بردن

اره خداییش خیلی سخته

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
خودش عجله داشت انگار عطیقه بود این نمیگرفتش میبردنش

ازشم بزرگتره اخه😑تازه گریم ک میکنه😑😑😑

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
برادرشوهر18!!؟

اره

من نميتونم تصور كنم پسر بيست ساله چي از زندگي ميفهمه ك واسش زن ميگيرن

وااااای خواهر یه چیز بگم شاخ در میاری

همسایه ما پسرش بخدا شونزده سالشه رفته دختر دوازده ساله براش گرفته حالا کی ؟شهریور همین امسال،

والان دوهفته اس دنبال کارای طلاقن😖😖😖😨😐😕😯

مغز آدم عجب جونوریه ها 🐲یادش میمونه یه چیزی یادش رفته🏃اما یادش نمیاد چه چیزی یادش رفته😕امیدواریم تو ورژنهای بعدی این مشکل هم حل بشه😎
برادرشوهرت سربازی رفته ؟گواهینامه گرفته؟آخه 18 سال سن تشکیل خانواده نیست که

هنوز عکس گواهی نامشو نگرفته بود سربازی هم نرفته فقط به این فکر میکنن که باباشون ساپورتشون میکنه خدارو شکر شوهر من از اول با این قضیه مشکل داشت و خودش رو پا خودش بود

وااااای خواهر یه چیز بگم شاخ در میاری همسایه ما پسرش بخدا شونزده سالشه رفته دختر دوازده ساله براش گ ...

طلاق سر چیه؟ 

لابد پاستیل

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

بچه های 18 ساله الان دغدغه اشون بازی کامیپوتری و سربازی و کنکوره این بنده خدا باید استرس طلاهای زنش رو داشته باشه!امان از این پدر و مادرا!ایشالله که زودتر پیدا بشه گناه دارن اول زندگی

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
خونشون ویلایی هست؟

نه اپارتمانیه اما اینا طبقه اول بودن

حالا دزدی چه ربطی به عفریته بودنشون داشت من نفهمیدم

اگر عفریته نبودن میومدن تو ساختمون مادرشوهر زندگی میکردن دزدم نمیزد بهشون