2777
2789
عنوان

وای خونه جاری تازه عروسمو دزد زد

1347 بازدید | 59 پست

من دو روزه فرشامو همه دادم بشورن خونه مادر شوهرمم تا دو روز دیگه ظهر جاریم که یه ماهه عروسی کرده اومد خونه مادر شوهرم تا شب موندن منو جاری بزرگم با مادر شوهرم تو یه ساختمونیم یه واحد مبله هم دارن اضافه اما چون مادر جاریم زبون درازه و خواهر شوهر مادر شوهرمه مادر شوهرم عروس اخری رو نیورد اینجا من الان تو اون واحد خالی ام تا این دو روز که فرشارو بیارن

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

بعد شام من رفتم بالا تا کابینتارو تمیز کنم وقتی اومدم دیدم رفتن دو دیقه نشستم دیدم گوشی پدر شوهرم زنگ خورد

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هست یا واسه خودم میگم؟؟؟

الان میگم

بگو عزیزم

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

جاری کوچیکه دختر خواهرشوهر مادر شوهرشه😝😝😝😝

یعنی دختر عمه پسر دایی هستن عروس داماد

یعنی مادر شوهرش زندایی عروس کوچیکشه

یعنی مادر زن پسرش عمه ی پسرست

یعنی پدر شوهرش دختر خواهرش رو واسه پسرش گرفته

😩😩😩😩😩😂😂😂😂😂😂

بعد پدر شوهرم هی میگفت چی کجا چی بردن برادر شوهرم و زنش سنی ندارن برادر شوهرم 18 سالشه زنش20 برادر شوهرم پوشت گوشی گریه میکرد سی میلیون طلا داشتن بردنشون فرشو چیزارم جمع کردن اما نتونستن ببرن

جاریش دختر عمه شوهرشه 

خونه دختر خواهر پدر شوهرشو دزد زده 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢