2777
2789

چیکنم با این مرد یه ماه خونه نیومده منو و بچشو ببینه بعد پاشده رفته خونه ی عمش اونه ببینه یه شهر دیگه کار میکنه از محل کارش تا خونه ی عمش دورتره تا بیاد خونه ی خودش پاشده رفته اونجا بعد زنگ زده به من میگه رفتم گفتنم خب به سلامتی بهش میگم چرا اون جا بودی زنگ زدم جواب ندادی می گه ندادم دیگه داشتم حرف میزدم میگه بچه ی پسر عمم دنیا اومده باید بر یم دیدنش خدا شاهده یه کلمه فقط یه کلمه گفتم مگه اونا اومدن دیدن بچه ی ما که ما بر یم داد و بیداد که تو  چقدر نفهمی اصلا نباید با تو حرف زد قطع کرد روم من چی گفتم تو رو خدا شما قضاوت کنید 

به خدا دارم دق میکنم همش داد و بیداد راه میندازه دهن منو ببنده بهم خیانت هم کرده تازه طلبکارم هست به خاطر بچم مجبورم زندگی کنم تو رو خدا کمکم کنید با این مرد زبون نفهم چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده عزیزم.. ان شاءلله درست میشه.. خدا بزرگه

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

ای کاش پشت تلفن این حرفو نمی گفتی میزاشتی  رو در رو توجیحش میکردی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

اینکه نیومده یه ماهه خونتون کار خوبی نیست خیلی هم دلخراشه. ولی اینکه گفتین مگه اونا اومدن جمله خوبی نیست. ذاتا اینجور اخلاقیات خوب نیست. ادم کار خوب رو در جواب کار خوب نمیکنه. یا کار خوب رو قطع نمیکنه چون بقیه بهش خوبی نمیکنن.

به خدا دیگه دلم از خدا هم گرفته آخه چقدر بکشم 

نا شکری نکن عزیزم خدا بزرگه درست میشه

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
رو در رو که بدتر حرف بزنم میزاره میره 

وا

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤