2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سقط داشتم 

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

عمل چی؟انشالله خدا کمکش کن

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

منم سقط داشتم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بچه ها اینجا کسی سرکلاژ کرده تو بارداری من یه سقط داشتم الان باردارم وسرکلاژ کردم میترسم نی نیمو از ...

من سرکلاژم.منم یه زایمان زودرس داشتم قبلا

اینبار هفته ۱۵ سرکلاژ شدم

شکر خدا سلامته نینی

بچه ها چجوری دلداریش بدم؟

بگو بهش درد نداره کورتاژ  و کلا هیچ اذیتی نمیشه . 

ولی خب از لحاظ روحی خیلی ضربه بدیه، 

منم تازگیا کورتاژ شدم 😔

چن هفته اس بارداریش ؟ 

بچه ها چجوری دلداریش بدم؟

هیچی نگو...فقط کنارش باش...دردش حس نمی کنی شما

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
من سرکلاژم.منم یه زایمان زودرس داشتم قبلا اینبار هفته ۱۵ سرکلاژ شدم شکر خدا سلامته نینی

سرکلاژ چیه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

فقط بهش نگو نگو نگو اشکال نداره خدا بزرگه. انشالله یکی دیگه. قسمت نبود. این حرفا فقط لج طرف را در میاره سکوت کتی, بهتره. 

من خودم دوست داشتم یه نفر کنارم باشه و همین هیچی نگه. البته ادما باهم فرق دارن شما دوستت را بهتر می شناسی. 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
2825
2823
2791
2779
2792