2777
2789
عنوان

میشه به یه مادر نگرااان کمک کنید؟

112 بازدید | 7 پست

پسرم ۳۳هفته با وزن ۲۵۰۰بدنیا اومد ۱۶روز هم تو دستگاه بود الان یه ماهشه و تقریبا۳کیلو شده..کیا تجربه مشابه داشتن؟ چطوری بچه هاشون تپل شدن و جون گرفتن؟

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شیرم خوبه بچه فکش ضعیفه ناچارم تو شیشه بهش بدم منظورم دفعات شیردهی و مشکلات تغذیه بچه های این طوریه که در موردش راهنمایی میخواستم..البته هنوزم زردی داره 

عزیزم بچه های منم با وزن دو کیلو و سیصد بدنیا اومدن الان شکر خدا اومدن رو نمودار همون شیر میدادم و ب ...

خداروشکر..چقدر شیر میخورد؟چندوقتش بود اومد روی نمودار؟

تقریبا هر سه ساعت یکبار عزیزم از ماه سوم دیگه خوب شدن تازه تو ماه اول کاهش وزنم داشتن یکی از بچه های ...

خدا حفظشون کنه..امیدوارم همیشه صحیح و سالم باشن و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن..