2777
2789
پریودم منظمه.۲۸ دی پریود شدم.یعنی امروز روز ۹ پریودم بود..تخمک گذاری ندارم میدونم.فقط میترسم تا روز ...

اگه دورهات 28 روزه اس احتمالش هست

زندایی من همینجوری باردار شد

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟چون من ۲۸ دی پریود شدم‌غروبش..روز ۹ پریودیم بود..میدونم تخمک گذاریم نیس.فقط اگه اسپرمه زنده ب ...

اره اگه درست بعد پاک شدنت باشه احتمالش کمه.ایشالا که نباشی.شک داری و شرایط نداری اورژانسی بخور

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
اگه دورهات 28 روزه اس احتمالش هست زندایی من همینجوری باردار شد

وای اره ۲۸ روزه ام..ولی هنوز تا روز تخمک گذاریم ۳ یا ۴ روز دیگه مونده.میترسم زنده بمونه

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
اره اگه درست بعد پاک شدنت باشه احتمالش کمه.ایشالا که نباشی.شک داری و شرایط نداری اورژانسی بخور

اره دقیقا امروز صب پاک شدم.امشب این اتفاق برام افتاد..نمیخوام اورژانسی بخورم ضرر داره😔😔خداکنه نباشم.شوهرم بچه نمیخواد و شرایطشو نداریم

وای اره ۲۸ روزه ام..ولی هنوز تا روز تخمک گذاریم ۳ یا ۴ روز دیگه مونده.میترسم زنده بمونه

گفتم که احتمالش هست تا 5 روز هم میتونه زنده بمونه

اگه اصللللللا نمیخوای ریسکه یه فکری بکن

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اره دقیقا امروز صب پاک شدم.امشب این اتفاق برام افتاد..نمیخوام اورژانسی بخورم ضرر داره😔😔خداکنه نباش ...

دعا میکنم حامله نشی واقعا.میگی شرایط نداری سختت میشه

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
دعا میکنم حامله نشی واقعا.میگی شرایط نداری سختت میشه

ممنونم عزیزم.اره واقعا شرایط ندارم😔😔..ب کاند....مم حساسیت خیلی شدید دارم نتونستم استفاده کنم