2777
2789

مثلا اگه مشکلی به وجود بیاد، پیگیرتون هست که ببینه با حرفاش قانع ‌شدین یا نه؟ تلاش میکنه سوتفاهم ها رو برطرف کنه؟ 

یا میگه هرفکری میخوای بکن و به من ربط نداره؟ 

خیلی زیاد 

مخصوصا اگر سوتفاهمی شده باشه رو این موضوع خیلی حساسه حرفش،حرکتش،قصدش رو بد بفهمم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی براش مهمه 

مخصوصا اگه حال روحیم بد باشه فوری از چهرم میفهمه 

یا اگه حال جسمیم بد باشه همش پیگیر میشه ببینه خوب شدم یا نه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

خیلی براش مهمه مخصوصا اگه حال روحیم بد باشه فوری از چهرم میفهمه یا اگه حال جسمیم بد باشه همش پیگیر م ...

چه خوب خداروشکر 

اگه دعوا پیش بیاد چی؟ تلاش میکنه فکر شما رو درست کنه یا به حال خودتون رها میکنه تا عذاب بکشی؟ 

خیلی مهمه براش یه اخم بیفته رو صورتم فوری میفهمه 

تمام تلاششو میکنه تا رفع بشه تو این موضوع خداروشکر مث همیم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

چه خوب خداروشکر اگه دعوا پیش بیاد چی؟ تلاش میکنه فکر شما رو درست کنه یا به حال خودتون رها میکنه تا ع ...

اره سعی میکنه درستش کنه یا اگه خودم مقصر باشم حتما معذرت خواهی میکنم 

یا مثلاً یه اتفاق واسم افتاد ناخواسته شروع کننده هم خودم بودم ولی این وسط جسمی خودم آسیب دیدم با اینکه حقم اون بلا نبود و خودش خیلی عذاب وجدان داشت ولی خودم معذرت خواهی کردم تا عذاب وجدانش کمتر بشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

خیییییییییییلی زیاد 

مگه میشه حال من براش مهم نباشه ؟؟ چه بحث چه سلامتی چه مشکل کاری کنارمه .. یکی از مهمترین وظایف دو‌تا همسر نسبت بهم حمایت و پشتیبانی و دلگرمی دادنه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩