2777
2789
عنوان

پریودی بعد سقط

231 بازدید | 21 پست

سلام ۱۶ آذر سقط داشتم ۲۶خونریزیم تموم شد ۱۴ دی موعد پریودیم لکه بینی داشتم سه روز الان ۵ بهمن  بازم یه لک دیدم کسی مثل من بوده دارم دیوانه میشم نکنه پریود دیگه نشم آیا باردارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من پنجاه روز طول کشید😕البته بقایا مونده بود و دکتر نفهمیده بود

ای وای:(

شما دفع لخته تا چند روز داشتی؟

یگانه قانون حقیقی همان است که به آزادی منجر می‌شود. قانون دیگری وجود ندارد
من ۱۵ روز از سقطم گذشته هنوز خونریزی در حد پریود دارم برای شما زود قطع شد یا برای من غیر طبیعیه؟

من بعد ۱۲ روز قطع شدن بدن ها با هم فرقی میکنه من اینقدر پیادروی کردم و عسل و زعفرون خوردم تا بیاد خیلی دردناک بود خیلی منتظرش بودم ولی قلبش نزد برام 😢😢😢😢😢😢

اگه درد داری یه سونو بده که مطمئن شی چیزی نمونده

درد خیلی خیلی کم، من کانادام، دکتر گفت نیاز نیست، ولی هفته پیش گفت، من هنوز خونریزی و دفع لخته دارم

مال من پنجاه روز طول کشید😕البته بقایا مونده بود و دکتر نفهمیده بود

به خاطر بقایا درد یا لکه بینی داشتی آخه من نه درد دارم نه خونریزی دقیقا سر موعد پریودی هام تو این دو ماه فقط لک میبینم خیلی نگرانم 

من بعد ۱۲ روز قطع شدن بدن ها با هم فرقی میکنه من اینقدر پیادروی کردم و عسل و زعفرون خوردم تا بیاد خی ...

متاسفم❤

به خاطر بقایا درد یا لکه بینی داشتی آخه من نه درد دارم نه خونریزی دقیقا سر موعد پریودی هام تو این دو ...

آره عزیزم به خاطر. بقایا ،به نظرم نگران نباش تا رحم به حالت عادی برگرده یه کم طول می کشه اما یه دکتر هم برو.بی بی چک هم بزاری بد نیست چون بعدسقط بدن خیلی مستعده باردایه

درد خیلی خیلی کم، من کانادام، دکتر گفت نیاز نیست، ولی هفته پیش گفت، من هنوز خونریزی و دفع لخته دارم

اگه درد و لخته داری امکان داره چیزی مونده باشه،منم ایران نیستم ظاهرا دکترای اینجا می خوان همه چی روال طبیعی خودشو بگذرونه

ای وای:( شما دفع لخته تا چند روز داشتی؟

بعد سقطم دوهفته خونریزی داشتم بعد کم شد برای تقریبا دوهفته و بعد. دوباره خیلی شدید با لخته که بقایاش که خیلی کم بود دفع شد و تموم شد

من بعد ۱۲ روز قطع شدن بدن ها با هم فرقی میکنه من اینقدر پیادروی کردم و عسل و زعفرون خوردم تا بیاد خی ...

انشاالله دومی ، من بعد سقطم دوباره باردار شدم و الان هم داره لگد میزنه مطمئن باش خیلی زود بچه ات و. بغل می کنی فقط استرس نداشته باش