بنظرت کی تخمک گذاریمه؟ شنبه 13پری سونو دادم یکشنبه ظهر امپول زدم ؟؟؟؟؟؟؟ نگفت یه شب درمیون یا هر ...
بعد از ۳۶تا شاید ۴۸ ساعت بعد ازاد میشه دقیق نمیشه گفت تو اینترنت هم اینو میگه یعنی ممکنه تا حالا ازاد شده باشه. الان ۴۸ساعت تا امروز ظهر بود. اگه میخوای و میتونی امشبم اقدام کن و گرنه اسپرم تا ۳ روز زندست یعنی اگه ظهر ازاد شد از دیشب اسپرم بود تو بدنت. پس هاش ام جی رو کی زدی؟ اخرین امپولت هاش سی جی بود دیگه؟ .
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
روز یکشنبه ظهر یه اچ ام جی و استرادیول زدم دوشنبه ظهر فقط استرادیول زدم
اچ ام جی که برا ازاد کردن نیست. اچ سی جی برا ازاد کردنه ها.. اونی ک زدی بزرگترشون میکنه. اما بازم دردها طبیعیه چون تخمدان تحریک شده. مگر اینکه دردش غیر قابل تحمل باشه ک بری دکتر . اگه حس تیر کشبدنه مثل من حس هم پریودی داری طبیعیه.
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بیشتر از ۵۰ساعت شد . فک کنم ازاد شد چون درد هم داشتی. اما به این توجه نکن فقط نزدیکیتو داشته باش . من زمانی ک زده بودم واسه ای یو ای یادمه ۳۸ ساعت بعد درد داستم. اما پارسال ک زده بودم ۲۴ ساعت بعدش درد و تیرکشیدن داستم. پس زمان معلوم نیست.
مرسی از راهنمایی و وقت گذاشتنت انشاالله خبرای خوبی واسم بیاری گلم
حتما عزیزم . ان شالله همین ماه جواب میگیری. سوالی داشتی هم بپرس. در ضمن بار سنگین و کار سنگین نکن. ادویه نخور. منظورم چیزای قاعده اوره دارچین و زرد چوبه و زعفران و از این جور چیزا.