2777
2789
نظر دکتر مهمه من سر دخترم آمپول نزدم و باردار شدم مهم اینه تخمدانش کیست ساز باشه یا نه

من قبلا کیست تخمدان داشتم ولی الان ندارم دارم کلومفین و امپول گونال اف استفاده میکنم باید امپوله رو بزنم تا تخمکام ازاد شن؟ 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
اچ ام جی که برا ازاد کردن نیست. اچ سی جی برا ازاد کردنه ها.. اونی ک زدی بزرگترشون میکنه. اما بازم در ...

ببخشید گلم من از وقتی شروع ب خوردن کلومفین و امپول گونال اف کردن زیردلم وکمرم دردمیکنه طبیعیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم ها

ببخشید من این ماه روز 16 اردیبهشت اچ سی جی تزریق کردم اما بعد تزریق اصلا کیت دو خط مثبت پر رنگ نداشت همش کمرنگ بود یعنی تخمک گذاری نداشتم؟؟ در ضمن قبل از تزریق همش تخمدانم درد داشت بعد از تزریق اصلا نه درد داشتم نه ترشح اما الان مدام زیر دلم درد خفیف دارم و بدجور بی حوصله شدم شبیه بی حوصله بودن نزدیک پریود

ببخشید گلم من از وقتی شروع ب خوردن کلومفین و امپول گونال اف کردن زیردلم وکمرم دردمیکنه طبیعیه؟ 

بله عزیزم. شما داری دارو های تحریک تخمدان مصرف میکنی تیر کشیدن و درد جزیی طبیعیه اما اگه غیر قابل تحمله  ب دکتر بگو

ای وی اف داری؟ گونال رو من برا آی وی اف استفاده کردم داروی خوبیه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بله عزیزم. شما داری دارو های تحریک تخمدان مصرف میکنی تیر کشیدن و درد جزیی طبیعیه اما اگه غیر قابل تح ...

نه غیرقابل تحمل نیس مثله پریودیه اعصابمم شده مثله قبله پریودی.  کلا دفعه اولمه برام داروی محرک داده گونال و کلومفین داده شما با گونال نتیجه گرفتی؟ 

نه غیرقابل تحمل نیس مثله پریودیه اعصابمم شده مثله قبله پریودی.  کلا دفعه اولمه برام داروی محرک ...

من برا تخمک کشی از گونال و هاش ام جی استفاده کردم و یه بار انتقال دادم ک نشد الان منتظرم پریود شم برم انتقال دوباره

اره منم قبل تخمک کشی همش فک میکردم الانه ک پریود شم. کلا زیاد به تخمدانت فشار نیار دولا و راست نشو جارو برقی نکش احتیاط کن. تخمک کشیت کی هس؟ اصلا ای وی اف قراره بکنی یا طبیعی اقدامی؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام خانم ها ببخشید من این ماه روز 16 اردیبهشت اچ سی جی تزریق کردم اما بعد تزریق اصلا کیت دو خط مثب ...

سلام

بهترین راه برای اینکه مطمین شی دارو تاثیر داشته سونو دادن با کیت که خیلی مشخص نیست

خیلی ها هستن که وقتی فولی خوبی دارن امپول میزنن واسه ازاد شدن فولی و بعضی ها هم بدون امپول اقدام میکنن

اینکه تخمدان و زیر. دلت درد میکنه از قرصهاست و طبیعیه

سلام عزیزم خوبم. تو خوبی؟  من ک منتظرم پریود شم برم واسه انتقال دوباره . حالا اینم ناز کرده. ۱ ...

سلام

شانسه دیگه هرموقع دوس دارن میان الان که میخوایی بیاد نمیاد

وقتی دلت نیس بیاد میاد

کلا سرناسازگاری داره

۱۸ تا ۲۲ ازاد میشه. تو نزدیکیتو داشته باش. اما سونو رو به دکتر نشون بده نظر اون مهمه ک کی آمپولو بزن ...

سلام پری جون

چخبرا

چند روز پیش بیبی زدم مثبت شد

تا دیروز که رفتم آز دادم

بتام 550بود

بنظرت پوچ نیس

بتام پایین نیست

سلام پری جون چخبرا چند روز پیش بیبی زدم مثبت شد تا دیروز که رفتم آز دادم بتام 550بود بنظرت پوچ ...

ای جانم نه چرا پایین باشه. مبارکه🌷🌷

۴۸ ساعت بعدش تکرار کن حدودا اگه ۲ برابر شد نرماله. بالای ۱۰۰۰ساک دیده میشه و هفته ۶ تا ۸ هم قلب

چند روز عقب زدی؟

ای جانم نه چرا پایین باشه. مبارکه🌷🌷  ۴۸ ساعت بعدش تکرار کن حدودا اگه ۲ برابر شد نرماله. بالا ...

منونم انشاالله روزی خودتم

چهار روز تاخیر آز دادم

امروزم پنج روز تاخیرم

منونم انشاالله روزی خودتم چهار روز تاخیر آز دادم امروزم پنج روز تاخیرم

حتما برو زیر نظر پزشک.... واسه منم دعا کن تو الان دعات میگیره. 

من ۱۳ روزه مدروکسی رو قطع کردم نیومد نمیدونم چم شده..

اینم بگم ۲ روز بعد از قطع قرص لک دیدم ۳ روز طول کشید و تموم شد دیگه پریود نیومد. همیشه ۵ روز بعد قطع قرص میشدم

من برا تخمک کشی از گونال و هاش ام جی استفاده کردم و یه بار انتقال دادم ک نشد الان منتظرم پریود شم بر ...

من طبیعی اقدام میکنم دفعه اولمه کلا داروی محرک استفاده کردم دیروزم امپول گنادوتروپین زدم واسه ازاد سازی

من طبیعی اقدام میکنم دفعه اولمه کلا داروی محرک استفاده کردم دیروزم امپول گنادوتروپین زدم واسه ازاد س ...

موفق باشی گلم ان شالله ک کارت به ای وی اف نکشه