2777
2789
عنوان

ماما های سایت ی لحظه بیاین

166 بازدید | 6 پست

سلام من ماه قبل ک لتروزل خوردم کیست اوردم ک وقتی پرسیدم همه گفتن با خونریزی دفع میشه خودش وکیست راحتیه..ممکنه دفع نشده باشه تا الان؟؟؟

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

منم با دارو كيست فوليكولي پيدا كرده بود دكتر دارو هارو قطع كرد گفت بدون دارو بيا سونو اين ماه رفتم ٣٠دي فوليكول ٢٣داشتم گفت اگه ازاد بشه باردار ميشي حالا ببينم چي ميشه ١تا٣ماه خودش ميره برا من ١ماهه دفع شد دكترم گفته بود اگه دفع نشه بايد ي دوره قرص ضد بارداري بخوري 

منم با دارو كيست فوليكولي پيدا كرده بود دكتر دارو هارو قطع كرد گفت بدون دارو بيا سونو اين ماه رفتم ٣ ...

😣😣😣😣😣کاش ب قرص ضد بارداری نکشه..کاش شماهمین ماه حامله باشی😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به همه كمك كنه

ببخشید عزیزم ی سوال..میتونم بپرسم اندازه کیستت چندبوده؟؟و اینکه چیز خاصی واسه برطرف کردن کیستت خوردی؟؟

ببخشید عزیزم ی سوال..میتونم بپرسم اندازه کیستت چندبوده؟؟و اینکه چیز خاصی واسه برطرف کردن کیستت خوردی ...

ممن ماه قبل قرص تحريك تخمك خوردم رفتم روز ١٢سونو دكترم گفت كيست فوليكولي پيدا كردي داروهاتو قطع كن موقع پريوديت دفع ميشه اگه نشد بايد ١تا٣ماه قرص ضد بارداري بخوري اندازه ي كيستم ٣ميلي بود بهم گفت بدون دارو ١٢پريت بيا منم اين ماه ي ٣٠بهمن رفتم سونو گفت هم كيستت رفع شده هم فوليكول ٢٣داري اگه آزاد بشه اين ماه حتما باردار ميشي حالا من موعودم١٩بهمنه ببينم خدا چي ميخواد