2777
2789

در مورد خود بچه ها سوال دارم 

اذیت نکردن؟ چجوری کنترلشون کردین چه جوری چندساعت وسط بزن و بکوب تحمل کردن شرایطو

من میخوام براش تولد بگیرم حدود 40 نفر مهمون دارم میخوام فرشارو مبلا رو جمع کنم میز صندلی بگیرم و دیجی و دم و دستگاه

اما همه میگن بچه خودش پدر درمیاره اذیت میکنه تو بغل نمیمونه یهو خوابش میگیره سرو صدا و بزن و بکوب میترسونتش 

نمیدونم این چیزارو شنیدم دلهره گرفتم

من نگرفتم اومدم فضولی کنم ببینم کی گرفته.بنظرمن کار جالبی نیس چون به اون بچه خوش نمگذره که هیچی چند روزیم اذیت میشه.حداقل باید بالای سه سال باشه که لذت ببرع از جشنش

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گرفتم و اشتباه كردم

اصلا بچه يك ساله از تولد هيچي نمي فهمه حتي نمي تونه شمع فوت كنه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

تولد میگیرین واسه کی؟واسه بچه؟

پس چرا باید اذیت بشه چرا باید کنترل بشه چراباید شرایطو تحمل کنه؟؟

اصلا نمیپسندم این نوع تولدهارو خصوصا واسه بچه های کوچیک

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

من يه بار تولد يكسالگي يكي از بچه هاي فاميل رفتم واااااي كه چكار كرد

طفلك مادرش هيچي نفهميد

آخه واقعا تولد يكسالگي اون بچه كه نميفهمه بيشتر به ديگران خوش ميگذره 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

ولی تولد دو سالگی عالیه معمولاً بچه ها خیلی خوشحالن و ذوق دارن. اگر میتونی جمع و جور تر بگیر امسال رو. برای دو سالگیش مفصل برگذار کن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.