2777
2789
عنوان

مامانا لطفا كمكم كنيد😔🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 31 پست
منم این مشکلو با شیشه شیر پسرم دارم .. ول نمیکنه این لامصبو دوسال و ۹ ماهشم هست 😩

رو پستونک شیشه شیر از شربتی که دوست نداره بمال ،چند بار این کارو بکن وقتی ببینه مزش بده دیگه نمیخوره  

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر وزنگیریش خوبه چه اشکالی داره خب.بزار بخوره دیگه.دختر بزرگه من از ۲ماهگی تا الان که ۵سالشه موقع خ ...

پستونك بهتره،وزن گيريش خوبه،دكترش ميگه تا ٢ سالگي بگير ميترسم نتونم بگيرم

پستونک وابستگی میاره منم به پسرم از4ماهگی تا7ماهگی دادم.مادروهم بی حوصله میکنه من دیگه زورم میومدشیربدم.ولی خداروشکریه شب رفتیم بیرون گمش کرد.اصلاهم بهانشونگرفت.دیگه ترک شد

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت
واقعا عادت ميكنه؟شوهرم همش ميزاره دهنش،منم ميبينم انگار رو اعصابه من راه ميره اونو ميك ميزنه

آره بچه ها زود به همه چی عادت میکنن

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
طول روز چي؟

موقع بیداری نمیدم چون بازی بازی میکنه باهش هی میخوره در میاره ولی وقتی بخواد بخوابه باید با پستونک بخوابه یا خیلی خوابش شدید باشه زیر سینه میخوابه

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
پستونك بهتره،وزن گيريش خوبه،دكترش ميگه تا ٢ سالگي بگير ميترسم نتونم بگيرم

خب دیگه پس خودتم میدونی که پستونک بهتره.من الان هرکاری میکنم نمیتونم دخترمو ترک بدم چون همیشه همراشه.اما پستونکو میتونی ندی

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
رو پستونک شیشه شیر از شربتی که دوست نداره بمال ،چند بار این کارو بکن وقتی ببینه مزش بده دیگه نمیخوره ...

امتحان میکنم. ممنونم  

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
پستونک وابستگی میاره منم به پسرم از4ماهگی تا7ماهگی دادم.مادروهم بی حوصله میکنه من دیگه زورم میومدشیر ...

چه عالي،من خونه مادرشوهرم ميرم همش ميزارن دهنش كه جيغ نزنه،منم عصبي ميشم

امتحان میکنم. ممنونم    

خواهش میکنم عزیزم

خب دیگه پس خودتم میدونی که پستونک بهتره.من الان هرکاری میکنم نمیتونم دخترمو ترک بدم چون همیشه همراشه ...

ميشه ندي ولي پسر من همش جيغ ميزنه ميخوادش

موقع بیداری نمیدم چون بازی بازی میکنه باهش هی میخوره در میاره ولی وقتی بخواد بخوابه باید با پستونک ب ...

خب بچه من به سن بازي نرسيده هنوز،بيشتر خوابه،جالبش اينه شبا بي پستونك ميخوابه روزا ميخواد

خب بچه من به سن بازي نرسيده هنوز،بيشتر خوابه،جالبش اينه شبا بي پستونك ميخوابه روزا ميخواد

دلیل جیغشو پیدا کن شاید از پستونک خواستن نیس

ببین من از سه ماهگی پستونک دادم بزور و شیرین کردنش چون دخترم نمیخورد ولی چون شبا اذیت میکرد و با اون آروم میشد دیگه مجبوری دادم و دیگه عادت کرد تو بیداری نمیخواست پرت میکرد بیرون

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤