2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که شما اقایون لذت بیشتری ببرین

اینقدر نگاه مرد ستیز نداشته باشین

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
از منم نمیره.حالا راحت میتونم ثابت کنم.ولی موندم ثابت کردم بعدش چیکار کنم.داذم از استرس میمیرم

ی نفدبهم گف ب روش نیار بهش محبت کن منم کردم فعلاچیزی نیست ولی ته دلم خیلی ناراحتم خیانت بکنه من ب روش نیارم چرا من یه اشتباه میکنم رسوام میکنه

ی نفدبهم گف ب روش نیار بهش محبت کن منم کردم فعلاچیزی نیست ولی ته دلم خیلی ناراحتم خیانت بکنه من ب رو ...

من به روش اوردم.قبول نمیکنه.البتهثابت شدست ولی میگه نه.ولی بخوام میتونم کاری کنم قبول کنه.از عاقبتش میترسم.باید جدا شم بچم گناه داره.نشم الان یک ماهه زندگی رو زهر جفتمونذکردم.میدونم ادمی نیستم که فراموس کنم یا ببخشم‌

میشع بگین بد که مچ گرفتی چیکار کردی

از صفحه چت ش با زنه که شوهر و یه بچه داشت باگوشیم عکس گرفتم که نتونه با پاک کردن چت انکارکنه.بعدش که نشونش دادم قبول کردوشروع کرد به گه خوردم و غلط کردم و گریه فراوان.با اون زن تلفنی حرف زدم و قسم خورد که من به شوهرت پیشنهاد دادم از مجردیش عاشقش بودم و شوهرت بیتقصیره و بیگناهه.با وکیل صحبت کردم وکیل بهش زنگ زد و گفت چت کردن مصداق تقبیله(یعنی وقتی جواب چت یک مردغریبه رومیدی به این معنیه که اگه ازت نزدیکی هم بخواد نه نمیگی و اون مرد رو پذیرفتی) و ۹۹ضربه شلاق داره.یا اقرارنامه و تعهدنامه امضامیکنی یا کاری میکنم که وسط میدون شهر ۹۹ضربه شلاق رو میخوری.گفت تعهد میدم.باشوهرم قرار گذاشتیم تویه پارک اومد اقرارنامه و تعهدنامه امضاواثرانگشت کرد.توچندخط اول مشخصاتش بود و اینکه درکمال صحت عقل اقرارمیکنم که از تاریخ فلان تافلان با آقای فلانی رابطه چتی داشتم و تعهد میدم دیگه تکرارنشه و درصورت تکرار هر اقدام قانونی ای علیه من بکنن من حق هیچ دفاعی نخواهم داشت.

در مورد شوهرم هم بنابه دلایل شخصی بخشیدمش.۷ماهه بارداربودم وقتی که فهمیدم.

از صفحه چت ش با زنه که شوهر و یه بچه داشت باگوشیم عکس گرفتم که نتونه با پاک کردن چت انکارکنه.بعدش که ...

هم وکیل و هم شوهرم اصرارداشتن که توپارک موقع امضانرم چون ممکنه زنه رو کتک بزنم و آتو دستش بدم ولی باعقل خودم رفتم .گفتم ممکنه شوهرم خودش بجای زنه یه امضای الکی بزنه یا کس دیگه ای.به زنه گفتم اگه میخوای به شوهرت نگم عکستو تو تل بفرست.فرستاد و قیافه نحسشو دیدم.ورفتم توپارک دیدم همون آدم داره امضامیکنه.ولی از ماشین پیاده نشدم تا یوقت کاری دستش ندم و جرش ندم.درکل هدفم ترسوندن و به وحشت انداختن اون زن بود که حاصل شد چون ممکن بود بعد یه مدت دوباره باهم شروع کنن.وکیل هم یادم داد که اصلاتهدیدش نکنم چون میتونه شکایت کنه و بگه این خانم منوتهدید میکنه.

بعد از کلی فکر کردن و مشورت با وکلای زبده این راه بنظرم رسید وگرنه بحدی عصبی بودم که حاضربودم کلی پول بدم آدم اجیرکنم پوست زنه رو جلو چشمم زنده زنده بکنن و از شست پاش برعکس از ورودی شهر آویزونش کنن.

بعد اون ماجرا رفتار شوهرتون با شما چطوره!؟

رفتارش و اخلاقش خیلی خوب بود بعد اون قضیه خیلی بهترم شد.دلیلش این بود که ازون زنه پول بگیره .متن چتهاهم همینو نشون میداد.اون زنه یک صفحه قربون صدقه فرستاده بود و شوهرم یک کلمه.تمامی ارسالیهای شوهرم درجهت اخذ پول بود.ولی من نپذیرفتم