2777
2789
عنوان

بچه ها بیاد دیشب خانه ی خواهر شوهرم واویلا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 72 پست

ابرو هم نمی ره.. اگه شاکی نخواد اسمشم نمیگن....برین شکایت کنین . الان میگین طلاعب نداره ..ولی بعدها میگین دخترمونو که اذیت کرد پولمونم خورد رفت ...در اصل یعنی الان پسره پشت سرتون کلی چرتو پرت میگه و قوی تر به کاراش با دخترای دیگه ادامه می ده

بنشین لحظه ای رو در روی من چایم را با عطرت هم بزن
دختر خواهرشوهر منم 12 سالشه مامانش و مامان بزرگش تا حالا دوبار مچشو گرفتن 😐ولی ب کسی نگفتن من خودم ...

خدایش ۱۲ سالشه دوست پسر داره اینقدر هم بی تربیته؟؟،😓😓😓وای ۱۲ بچه هست اخه

دوقلوهای عزیزم 💑عشق مامان و بابا منتظریم زود بیاین ❤آنیل و سام ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایش ۱۲ سالشه دوست پسر داره اینقدر هم بی تربیته؟؟،😓😓😓وای ۱۲ بچه هست اخه

آره بخدا اسفند میره تو 13 سالگی آدمو درسته میخوره پدر مادرش از هم جدا زندگی میکنن این با مادرشه از بس کثافت کاری کرده روش سرپوش گذاشتن هار شده تا پارسال ک برادرشوهرم اینجا بود جرات نداشت کاری کنه اما امسال اون نیست آزاده از شوهر من و پدرشوهرمم حساب نمیبره دائم سرش تو گوشیه انقد بدم میاد بچه ها کارای بزرگتر از سنشون میکنن تا حالا بالای 10 تا گوشی رو داغون کرده 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
دختر خواهرشوهر منم 12 سالشه مامانش و مامان بزرگش تا حالا دوبار مچشو گرفتن 😐ولی ب کسی نگفتن من خودم ...

😂😂😂😂😂ببخشید خندم گرفت...این دیگه چه گودزیلاییه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
عزیزم سرویس داشته جونا بدبخت شدن اعتمادی نزاشتن ازکجا بدون این فرهنگ بد قدیمی نیس مثل بچه های دهه ۶۰ ...

حالا تنبیه شده واینا به کنار بچس بچگی کرده تو میگی خواهربرادر نداره تو براش خواهری کن به شوهرت بگو درس خوندنو ازش نگیرن میشه سنجیده تر عمل کرد ولی اگه حق مدرسه رفتنو ازش بگیرین چ بسا عقده میشه کارای بدتری میکنه درضمن اون الان انقد ناراحت وسختش شده که تا مدتها از جنس پسر جماعت بیزار باشه