2777
2789
عنوان

طلام رو ندادم به شوهرم

1192 بازدید | 63 پست

سلام دوستان 

شوهرم میخواد 20 تومان وام بگیره که ماشين بخره

اول بهم گفت برو بانک سوال کن وام میدن من 2 تومان پول دارم که سپرده بذارم بعدش وام بدن

من رفتم سوال کردم گفتن باید 4 تومان بذاری

حالا گیر داده دو النگوهات رو بفروش بده من که وام بگیرم حالا دو تا النگو من خودش حدود 4 تومان میشه منم گفتم تو که دو تومان داشتی من یکی میفروشم که کارت راه بیافته 

آقا میگه دو تومان مال مامانمه باید بهش پس بدم(دورغ نمیگه) 

منم گفتم نه من دو تا نمیفروشم چون دو سال پیش یک تک پوش بیست گرمی فروختم همین یک ماه پیش یه النگو 5 گرمی برام خریده میگه این عوض تک پوش ات حالا که پشیمون شده همین هم میخواد ازم بگیره

حالا شما جای من باشین طلا تون رو میفروشین؟ 

تعداد رای : 55
نظرسنجی
طلا هاتون رو میدین
18
32%
طلا هاتون رو نمیدین
37
67%

طلا برا ماشین نمیفروشم

الان ماشین گرونه الکیه

با اسنپ بری به صرفه تره

فقط بیمه ش سالی یک میلیون و خورده ایه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین سرمایه حساب نمیشه.طلا واسش نفروش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اصلا اين كشمكشا رو بخاطر طلا درك نميكنم😑

من يكي دوماه بعد عروسي جز حلقه و ي پلاك زنجير بقيه رو فروختم با همسرم سرمايه گذاري كرديم خيليم راضيم

بنظرم زندگي مشترك مال من و مال تو نداره

البته اينم ك از طلا اصصصصصلا خوشم نمياد تو اين قضيه بي تاثير نيست احتمالا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁