2777
2789

شروع صفر از شهریور(خواهشا نگین الان چرا شروع نمیکنی و فلان،تا شهریور یه کاری دارم که نمیتونم تمرکز کنم)

تا کنکور ۱۴۰۵ میشه تقریبا ۳۰۰ روز مطالعه

استارت با روزی ۱۴ ساعت(نگین که زده میشی و فلان فک کنی و یکنفر بتونه)

و کلاس آنلاین

و منابع ای کیو‌

هوشم‌ خوبه،ولی  درس نمیخوندم‌

دلم شکست امسال بخاطر یسری مسائل‌ دیگه میخوام یه رشته خوب بیارم

امسال حدودا ۸۰هزار میارم

پزشکی میتونم بیارم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

فیلم درسی زیاد نبین

نکته تست دی فراهانی و فینیتو کرمی و تیپ و‌تست قضاتی و کاموا حنیف و بیین

تستتتت زیاد بزن

خیلی زیاد

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

من خودم پارسال بین ۷۵ الی ۹۰ هزار شدم

امسال بین ۲۵ الی ۳۲ هزار...

فیلم کم ببینی و بیشتر تست بزنی اوکی هست 

نهایی هم از مهر بخون

روزی ۱۴ ساعت نمیخواد

فارغ‌التحصیل هستی

روزی ۱۰ ساعت با تمرکز عالی بخون

از فروردین برو ۱۲ ساعت

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

ان شالله.... حتما میتونی😍😍

فقط استمرار داشته باش

تا اول شهریور که میخوای شروع کنی اگه حس میکنی روش های مطالعت غلطه حتما پرس و جو کن چطوری بخونی بهتره بالاخره یه تجربه داشتی دیگه

یه برنامه درست و حسابی بنویس

حتما آزمون بده 

سال بعد شیرینی ما نی نی سایتا هم فراموش نشه لطفا خانم دکتر😂😂

ارهفیلم درسی زیاد نبیننکته تست دی فراهانی و فینیتو کرمی و تیپ و‌تست قضاتی و کاموا حنیف و بیینتستتتت ...

قضاتی میگن‌ خوب نیست و سطح بالا میگه

تیپ‌ و تستس‌ تدریس از صفر داره؟؟