خودت میدونی نتیجه کارت چی میشه پس چرا میپرسی..
بعدشم به شو۶رت یاد میدی که بعد از این پیامهایی که ممکن براش دردسر بشه پاک کنه.. تو خوندی اکی.. بعد ازین با خواهر شوهرت تغییر رویه بده دیگه حدو حریمت رو حفظ کن نه صمیمی باش نه بجنگ.. رسمی مثل همسایه ..جلوی شوهرت با خانواده اش خوب باش و هرچی اونا از تو بد میگن تو از اونا خوب بگو.. مثلا بگو من خیلی از متولدین فلان ماه خوشم میاد که خواهرتوام اون ماهی هست..یه خورده بدبینن و منفی باف و.. (عیبهاشو بگو) ولی در کل خوبن من از خواهرت خوشم میاد نمیدونم اونم از من خوشش میاد یا نه.. هرچند خوشش هم نیاد عیبی نداره من همه رو دوست دارم و تو قلبم از هیچ کس کینه و نفرت و.. ندارم .. خدا از دلم خبر داره و میبینه جز محبت تو دلم هیچی نیست یه شوهر مهربون و با محبتم قسمتم کرده...انتقادهاتو از دشمنت لابه لای حرفای خوب بگو که طرف حالت تدافعی باهات نگیره و آخرشم تاکید کن که تو خوبی و شوهرت خوبه و دوسش داری و..هم طرفو خراب کردی هم خودتو تعریف کردی و گفتی طرفو دوست داری و شوهرتو معلق وسط آسمون و زمین نگه داشتی که کی درست میگه خواهرم.. زنم.. اینم از خواهرم دلخوری داره ولی دوسش هم داره و کینه ای نیست..ولی خواهرم همش بد زنمو میگه..
حرفایی بزن که لا به لاش به شوهرت بفهمونی تو خوبی همه رو دوست داری اگرم کسی تو رو دوست نداشته باشه به جنگ و دشمنی باهاش نمیری.. اینجوری اون نم نم از حرفای خاله زنکی خواهرش خسته میشه و یه روز میبینی جلوی خواهرش وایمیسته و میگه زن من اونجور که تو میگی نیست اون شماها رو دوست داره ولی شماها قلبتون تاریک و دنبال خالی کردن عقده ها و خلاء هاتون تو زندگی منین...
گاه گدار اگر دیدی یه دوستی کسی خواهرش هی موش میدوونه تو زندگی داداشش کاملا منطقی بگو کارش درست نیست اگر داداشش رو دوست داشت خوشبختی و آرامش داداشش رو میخواست کاری میکرد عشق و محبت تو زندگی داداشش جاری بشه نه اینکه اعصاب برادرشو خورد کنه آرامششو به هم بزنه..
از دیگران مثال بزن به نفع خودت..
اسمس خواهرشوهرتو هم نخونده فرض کن.. هم دعوا راه میوفته هم بعد ازین اس هارو پاک میکنه..یه کم صبور باش...
مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش..