2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميبه جا اينکار برو خونه مادر شوهر ميچسبم به شوهرم احترامش ميذارم ،لبخند ميزنم ميخندم مهربوني م ...

خداروشکر من و نامردم خیلی با هم خوبیم. همو دوس داریم. اما خواهرش تا الان چندبار خیلی بد باهام رفتار کرده. بعضی ها میگن از حسودیشه. ولی خانوما بخدا من عروس بدی  نبودم براشون تا الان.کلی هم باهاشون مهربونم احترام میزارم... دختره در ظاهر بهم میگه عزیزم عزیزم خواهر منی تو... اما پشت سرم پیش نامزدم بد حرف میزنه در موردم... میترسم این حرفا زندگیمو خراب کنه به خصوص که تنها خواهر نامزدم هستش و عزیزن برای هم... من چیزی بخوام بگم راجب خواهرش صد درصد طرف اونه. نمیاد به خاطر دختر مردم به خواهرش چیزی بگه...

خواهرشوهرمنم تمام عکس و فیلمای نامزدی منو پاک کرده.به درک حروم خوریه دیگه حق الناسه.خیلی کرم ریخت اززندگیم حذفش کردم.توام حذفش کن.به شوهرت گله نکن تاخودش بفهمه.ازمن دوسال طول کشید تابفهمه.یکم.تحمل کن 

هیچی  
خداروشکر من و نامردم خیلی با هم خوبیم. همو دوس داریم. اما خواهرش تا الان چندبار خیلی بد باهام رفتار ...

دختر مردم!!! اگه دختر مردمي نذار بهت دست بزنه!!! همسرشي!!! به مرور درست مي شه

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

خودت میدونی نتیجه کارت چی میشه پس چرا میپرسی..

بعدشم به شو۶رت یاد میدی که بعد از این پیامهایی که ممکن براش دردسر بشه پاک کنه.. تو خوندی اکی.. بعد ازین با خواهر شوهرت تغییر رویه بده دیگه حدو حریمت رو حفظ کن نه صمیمی باش نه بجنگ.. رسمی مثل همسایه ..جلوی شوهرت با خانواده اش خوب باش و هرچی اونا از تو بد میگن تو از اونا خوب بگو.. مثلا بگو من خیلی از متولدین فلان ماه خوشم میاد که خواهرتوام اون ماهی هست..یه خورده بدبینن و منفی باف و.. (عیبهاشو بگو) ولی در کل خوبن من از خواهرت خوشم میاد نمیدونم اونم از من خوشش میاد یا نه.. هرچند خوشش هم نیاد عیبی نداره من همه رو دوست دارم و تو قلبم از هیچ کس کینه و نفرت و.. ندارم .. خدا از دلم خبر داره و میبینه جز محبت تو دلم هیچی نیست یه شوهر مهربون و با محبتم قسمتم کرده...انتقادهاتو از دشمنت لابه لای حرفای خوب بگو که طرف حالت تدافعی باهات نگیره و آخرشم تاکید کن که تو خوبی و شوهرت خوبه و دوسش داری و..هم طرفو خراب کردی هم خودتو تعریف کردی و گفتی طرفو دوست داری و شوهرتو معلق وسط آسمون و زمین نگه داشتی که کی درست میگه خواهرم.. زنم.. اینم از خواهرم دلخوری داره ولی دوسش هم داره و کینه ای نیست..ولی خواهرم همش بد زنمو میگه..

حرفایی بزن که لا به لاش به شوهرت بفهمونی تو خوبی همه رو دوست داری اگرم کسی تو رو دوست نداشته باشه به جنگ و دشمنی باهاش نمیری.. اینجوری اون نم نم از حرفای خاله زنکی خواهرش خسته میشه و یه روز میبینی جلوی خواهرش وایمیسته و میگه زن من اونجور که تو میگی نیست اون شماها رو دوست داره ولی شماها قلبتون تاریک و دنبال خالی کردن عقده ها و خلاء هاتون تو زندگی منین...

گاه گدار اگر دیدی یه دوستی کسی خواهرش هی موش میدوونه تو زندگی داداشش کاملا منطقی بگو کارش درست نیست اگر داداشش رو دوست داشت خوشبختی و آرامش داداشش رو میخواست کاری میکرد عشق و محبت تو زندگی داداشش جاری بشه نه اینکه اعصاب برادرشو خورد کنه آرامششو به هم بزنه..

از دیگران مثال بزن به نفع خودت..

اسمس خواهرشوهرتو هم نخونده فرض کن.. هم دعوا راه میوفته هم بعد ازین اس هارو پاک میکنه..یه کم صبور باش...

مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش..

فقط پیش شوهرم منو خار و خفیف کرده...

شخصیت منو خورد کرده

خواسته شخصیت منو پیش شوهرم خراب کنه و منو پیش چشمش کوچیک کنه:

فکر میکنید این حرفای یه دختره تهرانیه تحصییلکرده و کارمند رسمی دولت  حرفای قشنگیه که من نادیده ش بگیرم و به نامزدم نگم؟؟؟   خب من شهرستانی ام افتخارم میکنم که هستم. از توی تهرانی که این همه ادعا داری خیلی با فهم ترم راجب دیگران دهنمو باز نمیکنم هر چی بخوام  بگم... 

دختره ی شهرستانی. دختره ی دهاتی.فک کرده کیه.کارای ما از سرش زیادیه. دختره ی حمال.....

خواهرشوهرمنم تمام عکس و فیلمای نامزدی منو پاک کرده.به درک حروم خوریه دیگه حق الناسه.خیلی کرم ریخت از ...

عزیزم من اخه دو ماه عقد کردم. همه ی کارامون مونده.میترسم باهام لج کنن.مه سرویس طلامو بخرن. نه عروسی بگیرن. میترسم اذیتم کنن. بعدشم اخه چجوری حذفش کنم.همین یه خواهرو داره نامزدم. من که نمیخوام رابطشونو خراب کنن. به قران من نیت دوستی و خواهری داشتم باهاش.. نمیدونم چرا انقد از من بدش میاد..  عزیزم باورت نمیشه نمیدونی چجوری همه ی عکسای نامزدیمونو با نقشه از بین برد.. الان در حسرت یه دونه عکس نامزدیم موندم.. لباس گرفته بودم آرایشگاه رفته بودم سالن گرفته بودیم...یدونه عکس از مراسمم ندارم.. بدحور دارم میسوزم ولی هیچ کاری از دستم برنمیاد

فقط پیش شوهرم منو خار و خفیف کرده... شخصیت منو خورد کرده خواسته شخصیت منو پیش شوهرم خراب کنه و منو ...

وای عزیزم چقد خوبی تو.مرسی که برام وقت گذاشتی جوابمو دادی. بخدا من تمام سعی ام اینه بهشون محبت کنم باهاشون دوست باشم. میرم خونه مادرشوهرم خودم میرم تا حالا یه بار به من کسی زنگ نزده بگه بیا اینجا. وقتی میرم یا روسری چیزی میگرم براشون یا شکلات اینا... دلم میخواد با هم صمیمی باشیم ولی اینکه پیش شوهرم دارن خوار و خفیف منو نشون میدن بدجوری آتیش میگیرم

خواهرشوهرمنم تمام عکس و فیلمای نامزدی منو پاک کرده.به درک حروم خوریه دیگه حق الناسه.خیلی کرم ریخت از ...

مال منم تمام عکس وفیلمهامو پاک کرده وهیچوقتم سرش به سنگ نخورده داره روزی ی شوهر میکنه واین درصورتیه که نزاشتن شوهرم واسم جشن بگیره وطلا بخره تمام خاطرات همون مهمونیهای کوچیکو پاک کرده ....ولله سر حال وقبراق روزی ی انتخابم داره میکنه اما من هرگز هیچکدومشونو حلال نکردم ونخواهم کرد

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
عزیزم من اخه دو ماه عقد کردم. همه ی کارامون مونده.میترسم باهام لج کنن.مه سرویس طلامو بخرن. نه عروسی ...

بی محلی کن خود به خود حذف میشه کار خودتو بکن.بروعکاسو پیدا کن رو سیستم عکساتو دارن تا سی دی رو به شما ندن و فاکتور تحویل ندن تخلیه نمیزنن 

هیچی  

عزیزم چیزی نیست که اخرش به جدایی بکشه زن وشوهر باهم حریم جداندارن که ...نگاه کردی هم اشکال نداره زن وشوهرازهم نباید پنهون کاری داشته باشن که کاربدی نکردی

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
مال منم تمام عکس وفیلمهامو پاک کرده وهیچوقتم سرش به سنگ نخورده داره روزی ی شوهر میکنه واین درصورتیه ...

برامنم خوشبخت.یه چیزی بگم یه چیزی بشنوی ازخوشبختی.اما من راضی نیستم.همین که داداشش دیگه کاهم بارش نمیکنه یه ساله براش کافیه.یه مشت عقده ای

هیچی  

تو رو خدا تو زندگیتون سیاست داشته باشید قرار نیست هر چی دیدید صاف بذارید کف دست شوهراتون! فکر میکنید نتیجه اش چی میشه؟ هر وقت با ابجیش چت کرد پاک میکنه چتشونو و یا رمز میذاره چون دیگه به شما اطمینان نداره

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!