2777
2789
برامنم خوشبخت.یه چیزی بگم یه چیزی بشنوی ازخوشبختی.اما من راضی نیستم.همین که داداشش دیگه کاهم بارش نم ...

این مهم نیست عزیزم اونا یروزی خواهر برادرن به هم بر میگردن....مهم اینه که ی لحظه هایی از من وشما خراب کردن که عانتزیهای بچگیمون وآرزوی هر دختر دم بختیه....انشاالله خدا جای حق نشسته نگران نباش

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
خودت میدونی نتیجه کارت چی میشه پس چرا میپرسی.. بعدشم به شو۶رت یاد میدی که بعد از این پیامهایی که مم ...

عالی بودی ...روانپزشک کی بودی تو😂

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نروووو سر گوشیش دیگه.یعنی هیچکس پشت سر شوهرت چیزی نمیگه که ناراحت بشه؟مثلا وقتی ناراحتی دوسات بد و بیراه نمیگن بهش؟حالا اون بابد بره سر گوشی شما و توهبن هایی که بهش شده رو بخونه؟

سزای کسی که سر گوشی میره همین هست.

شما سعی کن به اندازه ای که نیازه باهاشون خوب باشی نه خیلی بی محلی نه صمیمیت بیش از حد. محبتت به شوهرت از ته دل باشه و تا حد امکان بد خونوادشو پیش شوهرت نگو مگر جایی که واقعا لازم باشه تازه دیدی که شوهرتم ازت دفاع کرده

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
خداروشکر من و نامردم خیلی با هم خوبیم. همو دوس داریم. اما خواهرش تا الان چندبار خیلی بد باهام رفتار ...

سعي کن رفت وامد بهاش کم کني وقتي ميري خونه شون بهش احترام بذار ،اما کم حرف بزن ،که چيري برا گفتن نداشته باشن

...
خداروشکر من و نامردم خیلی با هم خوبیم. همو دوس داریم. اما خواهرش تا الان چندبار خیلی بد باهام رفتار ...

برو بشین زندگیتو بکن دختر خوب 

اخه یعنی چی پیاماشو چک کردم 

چرا این حرفو زد درباره من 

اگه بخوای با این فرمون پیش بری که کلات پس معرکه است .

احترام و مهربونیتو به همسرت و خانوادش ادامه بده .

همیشه میخوای با اعصاب راحت زندگی کنی یه گوشت در باشه یکی دروازه .

بعداز اینم چیزی از خانواده شوهرت میخواستی به شوهرت اروم بگو که بهشون بگه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

از این ب بعد نکن،،،، تا سالها بعد پشیمون نشی،،،،، مودب باش ولی مهربدن نهذ،،،،، جلوی شوهرت هبچ وقت بدشون نگو،،،،، سعی کن چنان با محبت و راها ی دگی همسرت ب خودت وابسته کنی ک حرف هیچ کس ب گوششش نیلد من دوماه بود عروسی کردم خودم ب گدش خودم شنیدم داشت میگفت چرا بهش پول میدی کم پول بد ه،،،،، من فقط رفتم نو آشپزخونه نگاه شوهرم کردم پوزخند زدم رفتم تو اتاق،،،،،، بعدم اونها تا دو سه روز قهر بودن تازه ولی حالا خوبن 

این مهم نیست عزیزم اونا یروزی خواهر برادرن به هم بر میگردن....مهم اینه که ی لحظه هایی از من وشما خرا ...

شوهرمن جونش به این بسته بود اما منو بیشتر دوس داره خودش باچشمای خودش دید چیکار میکنه کاملا حق روبه من میده.خودشوهرم قطع رابطه کرده وگرنه من اصلا بینشون نیفتادم.گاهی وقتا بعضی خودشون خودشونا ازچشم عزیزترین فرپزندگیشون میندازن.من که یه تیکه های اصل فیلم روخداروشکراز زن داداشم گرفته بود اتفاقی گرفتم عکسای خانواده خودمم دارم.اما فکرکرده بودزرنگه آلبوم من فقط خانواده خودمن اونا نیستن.خودشا پیش شوهرم ضایع کرد😂😂

هیچی  
خودت میدونی نتیجه کارت چی میشه پس چرا میپرسی.. بعدشم به شو۶رت یاد میدی که بعد از این پیامهایی که مم ...

وای عزیزم چقدر شما قشنگ به استارتر کمک کردید

کاش بیشتر نی نی سایت از امثال شما پر بود😘😘😘😘😘

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

منم مثل شما دیدم چت شوهرمو با خواهرش که خواهرش گفته بود از زنت بدم میاد. درصورتیکه که من هیچ مشکلی باهاش نداشتم . و شوهرم از من دفاع کرده بود. منم دیگه به شوهرم چیزی نگفتم که دیدم حرفاشو و شوهرم با خواهرش رابطه نداره بخاطر اختلاف خودشون. و دیگه ندیدمش. اگر هم ببینمش بی تفاوتم بهش یعنی دیگه مثل قبل صمیمی نیستم . مثل یه مهمون میرم خونش میشینم و میام. هیچ حرفی هم باهاش نمیزنم هیچوقت. 

.

ممنونم از همتون که با حرفاتون یکم آرامش گرفتم. با اینکه خیلی دلم شکسته و از شوهرمم دلخورم که در کل به خواهرش اجازه داده پشت سر زنش حرفای ناجوری بزنه و مطمئنم  که آخرین بارش هم نخواهد بود و ما تا عروسی کنیم بریم سر خونه زندگیمون خواهرشوهرم سر هر چیزی منو پیش شوهرم میشوره میزاره کنار... اما اینکه همسر آدم مرد زندگی آدم تکیه گاه آدم خونسرد باشه و در مقابل خانوادش که عزیزترن از من هیچ حرفی نزنه... خیلی روحمو آزار میده و خیلی احساس تنهایی و بی کسی میکنم ...

به نظرمن باشوهرت تماس بگیروبگومیخوام بصورت جدی باهات صحبت کنم.بعدبه شوهرت بگومن خواهروخانوادتو دوست دارم ومیخوام یه عمرباهات زندگی کنم وباخانوادت به خوبی رفت وآمد چون رومون توی روی همه وسعی کنیم بدون ناراختی بگذرونیم اما خواهرت رفتارش اینجوریه ومن نمیخوام بینمون کدورت باشه .بااجازت پیامارودیدم.خانوادت هم نبایدمنودست کم بگیرن چون جغرافیای زندگی شخصیت نمیاره.نمیخوام کسی نظربدبهم داشته باشه همونطورکه احترام میذارم انتظاراحترام متقابل دارم .شوهرت وظیفشه جلوبی ادبی خواهرشوبگیره شماهم اجازه دخالت ووسط افتادن مسی توزندگی رونبایدبه کسی بدی اونم بامهربونی وسیاست 

🩷🩷

به نظرمن باشوهرت تماس بگیروبگومیخوام بصورت جدی باهات صحبت کنم.بعدبه شوهرت بگومن خواهروخانوادتو دوست ...

گلم شما درست میگین. نیت من هم خوش رفتاری و رابطه ای محترمانه با خانواده شوهرم هستش. مخصوصا که قرار ما توی ساختمون مادرشوهرم زندگی کنیم. نمیخوام با حرفای خاله زنکی زندگی رو به کام خودم و همسرم تلخ کنم...

اما خب خانومایی که اینجا زحمت کشیدن راهنمایی کردن اکثریت میگن به شوهرت نگو. چون یا رمز گوشیشو عوض میکنه و چت های خواهرشو پاک میکنه و یا واکنش بدی نشون میده...   خودم که خیلی دلم میخواد راجبش با شوهرم حرف بزنم اما خب نگرانم که اوضاع بدتری پیش بیاد