2777
2789
عنوان

خواهش میکنم فقط یه دونه😢

82 بازدید | 4 پست

دوساله اقدامم و پنج ماه دارم دارو استفاده میکنم تو این دو سال این ماه اولین ماهه ک یکم از نشانه های بارداری رو دارم نمیدونم شاید از عوارض داروهاس الان یه هفته مونده ب پری هستم میشه لطفا با اون دلای پاکتون نفری یه دونه صلوات برام بفرستین ک خدا منم ب خواسته ی دلم برسونه اخه میگن دعای بقیه ک درحقت میکنن زود تر مستجاب میشه الهی هر چی ک از خدا میخواین و به صلاحتون هست براتون اتفاق بیفته💟💟💟

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

الهی هر چی از خدا میخوای که به صلاحته بهت بده ان شاالله هر چی خیره پیش میاد هیچ چیزو نباید به اصرار از خدا خواست میدونم سخته ولی خدا هیچوقت بد بندشو نمیخواد بنظرم بارداری 

تودعاکن من دردم بگیره امروز یا فردا دیگه خسته شدم ....منم برات یه آیت الکرسی خوندم انشالله دامنت سبز شده این ماه عزیزم

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تودعاکن من دردم بگیره امروز یا فردا دیگه خسته شدم ....منم برات یه آیت الکرسی خوندم انشالله دامنت سبز ...

عزیززززم مرسی انشالله سالم و صالح بیاد بغلت

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
الهی هر چی از خدا میخوای که به صلاحته بهت بده ان شاالله هر چی خیره پیش میاد هیچ چیزو نباید به اصرار ...

مرسی از دعای قشنگت مهربون