2777
2789

سلام پسرمو 11 روزه که ختنه کردیم 

خیلی اذیت شد الهی بمیرم براش 

ما بصورت حلقه ای و یه جای کاملاااااااااااااااا مطمئن ختنه کردیم و گفت  فرقی نداره ختنه حلقه ای برای چه سالی باشه چه 4 ساله چه نوزاد

ولی نظرش این بود که برای نوزاد عالیه و دردش کمتر دردسرش کمترو زودم خوب میشه 

من اون موقع میترسیدم اشتباه کردم نزاشتم ختنه شده 

حالا 11 روزه میگذده حلقه نیفتاده میترسم ببرم پیش دکترش ورش بیاره اخه کفت بیارش 

جیگرم کبابه برا پسرم خانما کسی تحربشو داشته 

دکتر حلقه رو در بیاره ؟؟

با چی درش میاره؟؟؟

خونریزی میکنه؟؟؟

من نوک آلت همون کلاهکش یه ذره ورم کرده زخم شده هرچی پماد میزنم لامصب خوب نمیشع 

دکترم گفت این چیزی نیست نگزان نباش روزای 4 5 گفت

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه که خیلی خوبه منم پسرمو ختنه به روش حلقه انجام دادم و روز 7 ام افتاد...البته بعد 42 ساعت بود فکرکنم که هرروز حموم کردم چون دکترش گفته بود و پمادسو میزدم ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

والا من حلقه رو قبول ندارم و اطلاعی ندارم گلم‌ پسره من سنتی بود و راحت

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
والا من حلقه رو قبول ندارم و اطلاعی ندارم گلم‌ پسره من سنتی بود و راحت

برا پسره من سریک هفته ۱۰تا بخیه افتاد.‌یک هفته ای اوکی شد.ولی ترسش از درد پانسمانش تا یک ماه باش بود

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
حلقه که خیلی خوبه منم پسرمو ختنه به روش حلقه انجام دادم و روز 7 ام افتاد...البته بعد 42 ساعت بود فکر ...

من دو بار حموم بردمش 

هرروز تو تشت اب و بتادین میزارمش  ولی .....

چطوری افتاد خودش افتاد 

منم پسرمو حلقه بود روز 11یه تیکه کوچیک گیرکرده بود وهمش جیغ میزد شوهرم طاقت نیاورد کندش دوتا قطره  خون اومد اما شما کارمارو انجام ندید خودش جاشو درست کنه میفته بکشید جاش میمونه

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

بتادین که فکر کنم خشکش میکنه نزار...آره خودش یهو افتاد اصلا فکرشو نمیکردم تا دیروزش سفت چسبیده بود ولی فرداش یهو آویزون شد و افتاد...باید با پماد چربش کنی تا زودتر بیفته ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
برا پسره من سریک هفته ۱۰تا بخیه افتاد.‌یک هفته ای اوکی شد.ولی ترسش از درد پانسمانش تا یک ماه باش بود

من از همون اول زیاد درد نداشت اذیتم نکرد اصلااا 

حتی اداراچیزاش همه اوکی بودن 

فقط نمیدونم چرا نوک التش زخم زخمی شده 

خوب نمیشه حلقه اشم نمیفته