سلام .من ۷ماهه اقدام به بارداری کردم اما نتیجه نگرفتم آزمایشات قبل بارداری هم انجام دادم مشکلی نبوده پریودم دوسه روزی اینور اونور داره در زمان تخمک گذاری هم اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم اما در روز فقط یکبار . چیکار کنم نتیجه بگیرم راهنمایی کنید لطفا
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا موندم چیکار کنم گفتم اگه این ماه نشه سونو بدم .حتی وقتی که تخمک گذاری میشه من زیر شکمم درد میگیره من اون موقع هم اقدام کردم اما فایده نداشته نمیدونم مشکل از کجاس😐
هییییچ مشکلی نیست نترس منم مثل تو بودم همه جی اوکی بود ولی نمیشد ، بعد رفتم عکس رنگی یهو همون ماه باردار شدم ، اگه تهران باشی یه جایی معرفی میکنم که خیییلی رااحت و بدون درد عکس رنگی میگیره
🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
سلام دوستان . من از دیشب اخر شب پریود شدم البته طوری که حتی پد رو لکه دار نکرد امروزم از صبح تا الان فقط به اندازه ی سکه لکه بینی داشتم . قبلنا اصلا اینطور نبودم تا پریود میشدم فوری شروع میشد . اما این دفعه اینطوری شده .امکانش هست باردار باشم؟؟ لطفا اگه تجربه ای دارید بگیدممنون