2777
2789
عنوان

براى سفيد شدن صورت چه بايد كرد؟ بياين راهنماييم كنيد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 45 پست
ماسکهای طبیعی خیلی دیرجواب میده اگه کرمی چیزی امتحان شده سراغ داریدبگیدمنم میخام😥😥😥

كرم شب بيوتى محشر ميكنه مثل پنبه سفيد ميشى ولى بخواى قطع كنى پوست صورتت رو داغون ميكنه 

من گرفتارش شدم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كرم شب بيوتى محشر ميكنه مثل پنبه سفيد ميشى ولى بخواى قطع كنى پوست صورتت رو داغون ميكنه  م ...

ازاین کرمهاست که توکانالهای ت ل گ ر ا م تبلیغ میکنندمیگندکورتون داره؟

ازخدامیخام که ان شالله من وهمه منتظرای نی نی به زودی صاحب فرزندان سالم وصالح بشیم به حق صلوات برمحمدوال محمد ***الهم صل علی محمدوال محمد***
کسى که زینت دنیا در چشمان او درخشش دارد ،فریبهاى دنیا را صاحب شود

متن قشنگیه ولی چه ربطی به موضوع تاپیک داره

ازخدامیخام که ان شالله من وهمه منتظرای نی نی به زودی صاحب فرزندان سالم وصالح بشیم به حق صلوات برمحمدوال محمد ***الهم صل علی محمدوال محمد***
كرم شب بيوتى محشر ميكنه مثل پنبه سفيد ميشى ولى بخواى قطع كنى پوست صورتت رو داغون ميكنه  م ...

سلام میشه بگین این کرم رو از کجا میگرفتین ؟داروخانه ها دارن؟

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒