2777
2789
عنوان

براى سفيد شدن صورت چه بايد كرد؟ بياين راهنماييم كنيد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم روشن کننده دوکری عالیه، قیمتش یه کم بالاست..من پوستم روشنه بخاطر کک مک استفاده کردم پوستا ی جوری ...

عزیزم منم گرفتم ۴ ماه پیش ۲۰۰ تومن ولی تغییر خاصی احساس نکردم حدود همون ۲ ماه استفاده کردم ازش قیمتش خیلی گرونه ادم نمیتونه زود ب زود بخره منم هم جای جوش و لک و کک ومک دارم تو صورتم و لکه بارداری کلا صورتم داغونه.دیگه کلافه شدم 😭😭😭😭

برای من ک عالی بود پوستم اینه شد ولی چون پوستم رو خشک میکرد شب در میان یا دو شب بگذره استفاده میکنم ...

منم پوستم چربه.شما چند گرفتی کرمو.کک و مک صورتت رفت؟ چن ماهه استفاده میکنی از این کرم؟

كرم شب بيوتى محشر ميكنه مثل پنبه سفيد ميشى ولى بخواى قطع كنى پوست صورتت رو داغون ميكنه  م ...

چرا؟

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
من ی ضد افتاب اوریاژ ی دورچشم با این کرم دوکری رو ۴۸۰ فکنم ینی همین حدود.سه ماه میشه کک مک نرفت ولی ...

خب پس همون قیمت گرون خریدی.راستی دکتر پوست برلت نوشت.و اینکه الان برای کک ومک صورتت چیکار میخای بکنی؟

ی مشاور بود تو داروخونه بهش گفتم ی چیز میخوام پوستم مخملی شه ی چیز ک ضرر نداشته باشه اینو پیشنهاد ومنم گرفتم پشیمونم نشدم فقط روی گونم خیلی خشک میکنه بخاطر همین الان شب در میون استفاده..

ی مشاور بود تو داروخونه بهش گفتم ی چیز میخوام پوستم مخملی شه ی چیز ک ضرر نداشته باشه اینو پیشنهاد وم ...

خوبه بحرف مشاوره گوش دادی.من دکتر پوست برام نوشت ولی چون تغییر نکرد منم دنبالشو نرفتم الته بگما بیچاره گفت کارت یا کرم حل نمیشه فقط لیزر باید بکنی ولی چون من لک حاملگیم دارم و دوباره میخام باردار بشم ولی صورتم داغونه هم پول لیزر ندارم هم بخاطر بارداریم نمیتونم برم واقعا موندم چیکار کنم😥😥😥