2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش خیلی پایین .چون کیسه زرده تشکیل شده

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

نه فکر نکنم که پوچ باشی بخاطر اینکه زرده تشکیل شده من یه بارداری پوچ داشتم و زرده تشکیل نشده بود فقط ساک بارداری تشکیل شده بود 

تو هم استرس نداشته با‌ش امیدوارم که از این به بعد بدون نگرانی بارداریت طی کنی 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍

طبق اخرین پریودم ٨ هفته و ٢ روزمه...و طبق سونوی اولم ٧ هفته و یک روزمه....و هنوز جنین مشخص نیست....سونوی اولم ۴ هفته و ۵ روز با قطر ساک ٧میلیمتر.سونو دومم ۵ هفته و ۴ روز با قطر ساک ١۴ میلیمتر.سونو سومم ۶هفته .با قطر ساک ١۶ میلیمتر...من گیج شدم کمکم کنید.....چرا من ٧ هفتمه ولی امروز شد ۶ هفته

❤ⓚⓞⓡⓓ❤

سلام عزیزم

والا من اطلاعات در این زمینه ندارم.فقط استرس نداشته باش و خودتو به بی خیالی بزن.خدایی که بهت دادتش ،حتما مراقبش هم هست.پیش یه پزشک خوب برو و در آزمایشگاه های خیلی معتبر سو نو هاتو انجام بده.

ایشاله که خبرای خوب میشنوی دوستم😘

دوست من اینطوری شد 

کیسه زرده داشت ساک هم بود ولی پوچ بود

یعنی جنینی داخل ساک دیده نشد

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️