2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتو جلوباز با زیرسارافونی و دامن و کفش و پاشنه دار و کیف زنجیری.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بنظرتون لی خوبه؟لی تیره

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
من همیشه اصلا با مد جلو نمیرم امسال هم مانتو کوتاه کتی قرمز میخوام بگیرم😍

منم از‌مانتو کت دوس دارم اما چون قدم بلنده نمی تونم بپوشم 

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
من مانتوهاموخودم طراحی کردم یه هفته دیگ میره برادوخت خیلی گوگولی شدن،ساده وبلنده ولی خیلی شیک دوسش د ...

باریکلا 

چه مدلیه؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
منم از‌مانتو کت دوس دارم اما چون قدم بلنده نمی تونم بپوشم 

چرا؟؟قد من خیلی بلنده اتفاقا با قد بلند شیک میشه با یه شلوار لی کوتاه و کیف زنجیری مشکی و کفش مشکی

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

من ماه پبش یه مانتو کت قرمز گرفتم شلوار و تاپ هم داشت باهاش ست خیلی نازه

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع