2777
2789
عنوان

سلام خانوماااااا کسی بوده بچه ش درشت باشه طبیعی زایمان کرده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی 30 هفته 1600 بود سونو بهم گفت دو سه روز رشدش بیشتره.تغذیه هفته های آخر خیلی مهمه .چون رشد بچه ...

آهان مرسی من نمیزارم گرسنه بشم بعد وزنم هم پنج کیلو اضافه کردم یعنی بیشتر میشه 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

خاله من 15 سالش بود پسرش 4500 طبیعی بدنیا اورد

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
انگار دیروز بچهها گفتن سزارین انتخابی ازاد شده

واقعا؟؟؟

تروخدا راست میگی؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
واقعا؟؟؟ تروخدا راست میگی؟؟

نمیدونم مطمئن نیستم عزیزم ولی شنیدم تو سایت چند تفر گفتن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
آهان مرسی من نمیزارم گرسنه بشم بعد وزنم هم پنج کیلو اضافه کردم یعنی بیشتر میشه 

خواهش میکنم عزیزم وزن خودت ربطی به بچه نداره من زیاد وزن اضاف نکردم تو حاملگی چاق نشدم اصلا. ازبس شکمم کوچیکه همه بهم میگفتن بچت ریزه.تا اینکه دوبار آخری که رفتم سونو گفت رشدش خوبه بزرگتر از سنشم هست.بعضی وقتا مادر خصوصا ماه آخر وزن زیاد نمیکنه ولی جنینش وزن میگیره و آدمایی هم هستن که خیلی وزن زیاد میکنن ولی بچشون نه.آجیل و دلستر و بستنی و کباب تو ماه اخر باعث وزن گیری بچه میشه.

آخییییی چقدر اذیت شدی پس الهی بچت همیشه سالم باشه و خوب بشی خودت

ممنون عزیزم سلامت باشی ،انشاءالله شما هم نی نی تو به سلامتی دنیا بیاری،

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  
خواهش میکنم عزیزم وزن خودت ربطی به بچه نداره من زیاد وزن اضاف نکردم تو حاملگی چاق نشدم اصلا. ازبس شک ...

مرسی عزیزم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

عزيزم منم دقيقا شرايطم مثل شماست.تو٣٦هفته ٣٢٠٠وزنشه و دوهفته از سنش جلوتره.شما طبيعي آوردي؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
عزيزم منم دقيقا شرايطم مثل شماست.تو٣٦هفته ٣٢٠٠وزنشه و دوهفته از سنش جلوتره.شما طبيعي آوردي؟

اره گلم طبیعی . الان بچم دوماهس.بنظرم سونو یکم اشتباه گفته بود چون موقع تولد 3400 بود من فکر کردم خیلی درشت ترباشه