2777
2789
عنوان

سلام خانوماااااا کسی بوده بچه ش درشت باشه طبیعی زایمان کرده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست

من پسرم ۳۴۰۰ بود طبیعی اوردم همه چیم خوب دهانه رحمم خوب باز شد فقط هر چی زور میزدم نمیومد سر زور زدن اذیت شدم اگه لگنت خوبه فقط تمرین دم و بازدم درست برای کنترل درد و نحوه صحیح زور زدن رو یاد بگیر خیلیییییی مهمه نحوه زور زدنت خیلیییییی

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداشم بچش ۴/۷۰۰بود مجبورش کردن طبیعی بیاره مهره اخر کمرش از جا رفت خیلی اذیت شد بنده خدا

بیچاره😔😔😔😔چه ظلمی بهش کردن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه اشنای ما ۴۲۰۰بود طبیعی مجبورش کردن بیاره بچه توکانال گیر کرد یا همچین چیزی مرده دنیا اومد ازدکتر بیمارستان شکایت کردن ولی جز جریمه نقدی هیچی نصیبشون نشد گفتن اشتباه پزشکی بوده 😑😐

من ۲۸هفته وپنج روزم ۱۲۵۰ بنظرت چقدر میشه تا آخر 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
زنداداشم بچش ۴/۷۰۰بود مجبورش کردن طبیعی بیاره مهره اخر کمرش از جا رفت خیلی اذیت شد بنده خدا

بعضی بیمارستان ها خیلی بی انصافن زوری میخوان مردم طبیعی بیارن خیلی درشت بوده بچه چطور دکتری بوده اجازه طبیعی داده😐

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw

دکترش گفته بود بچت درشته خرج اضافه نکن برو دولتی خودم میام مینویسم سزارین،اما میگفت اونجا گفته نه میتونی طبیعی بیاری بعد میگفت شیفتش تموم شده من دیگه زایمان کردم دکتر بعد اومده انقد فحشش داده و گفته برو شکایت کن چون خدا به خودت و بچت رحم کرده

سلام من بچه ام4200بود ،خدا خیر بده یه ماما قدیمی اونجا بود گفت بچه ات درشته زیر بار طبیعی نری هم خودت هم بچت داغون میشه،دیگه ما هی اصرار کردیم دکتر زیر بار نمیرفت آخر سر قبول کرد ولی دستیارش عمل کرد پدرمو در اوردن سر عمل کلا از حال رفتم خودشونم ترسیده بودن ،با سزارینم بچه بد دراومد دیگه طبیعی که هیچ

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢
من پسرم ۳۴۰۰ بود طبیعی اوردم همه چیم خوب دهانه رحمم خوب باز شد فقط هر چی زور میزدم نمیومد سر زو ...

البته میگن خود بچه هم باید تلاش کنه بیاد بیرون بعضی بچه ها سفت میشن تو شکم و اصلا تلاش نمیکنن برا اومدن و کار مادر رو سخت میکنن.زور زدن رو چطوری تمرین کنم ؟عذر میخوام ولی من حتی برا دستشویی هم زور نمیزنم.خدا خودش به همه مون کمک کنه  

من ۲۸هفته وپنج روزم ۱۲۵۰ بنظرت چقدر میشه تا آخر 

من توی 30 هفته 1600 بود سونو بهم گفت دو سه روز رشدش بیشتره.تغذیه هفته های آخر خیلی مهمه .چون رشد بچه تو هفته های آخره .البته تو تقویت خودت زیاده روی نکن من دکترم بهم گفت چون خوراکت خوبه برات مولتی ویتامین نمینویسم چون تقویت زیادی منجر به مسمومیت حاملگی میشه.مثلا گفت اگه شیر پرچرب میخوری ماست کم چرب بخور