2777
2789
مثل منی عزیزم,,,مادر شوهر من یبار خرید,,خسیس,,,میاد خونمون میبینه لباسای پسرمو رو بند رخت میگه چخبره ...

بخداااا، ادمم نیست بهش بگم ک تو ب بقیه بسپار ک نخرن خودش بدتره

فقط موقعی که میاد میگرده😞😕 حتما جلوش بگیر بگو چیزی کم کردی .....یبار هم بهش بگو بچم نمیپوشه اینو خوشش نمیاد

دوقلوهای عزیزم 💑عشق مامان و بابا منتظریم زود بیاین ❤آنیل و سام ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار؟ هدیه ب کسی؟ 😂 ابروم میره فک نکنم هیچکی تن بچش کنه 

اصل مطلب رو دریافت کن

من که نمیدونم لباس ها در چه حدی هست

خب بده به نیازمند اما چیزی بهشون نگو

لباس هایی که به بچهام هدیه میدن بد نیست معمولا بدرد دم دستی میخوره نه برای مهمونی

منم برای مهمونی رو خودم میخرم لباس های اونا رو میذارم برای دم دستی

اگرم لباس درجه یک بدن تو مهمونی ها میپوشم

اونا هم دستشون اومده

فقط موقعی که میاد میگرده😞😕 حتما جلوش بگیر بگو چیزی کم کردی .....یبار هم بهش بگو بچم نمیپوشه اینو خ ...

وای وای خواهر دلم خونه صدبار وسایلاشو ریختم دور تا حالا ارزوی مرگ کسی رو نداشتم  ولی دلم میخواد رو زمین نباشه

منم همینکارو میکنم اما انگار نمیفهمن

تو هم مثل خودشون هدیه بده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
بریزدورخودتم حرص نده من یامیریزم یامیبخشم 

باید همینکارو کنمولی امروز بدجور چهرمو بد کردم دست خودم نبود از حرص دادن مادرشدهرم اعصاب خرد شد. لعنت خدا هزار بار بهش