2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که جاریم همیشه برای بچه های خودش لباس خوب میخرید برای پسر من تو بهونه هاب مختلف ارزونترین و بی کیفیت ترین لباس ممکن رو میخرید. منم برای اینکه بهش بفهمونم چند بار تو مناسبتها برای بچه هاش گرونترین و با کیفیت ترین لباسی که سراع داشتم خریدم. که الان بچش سه ساله داره میپوشه. از اون موقع اونم لباسای خوب میخره. قبلیها رو اصلا نمیپوشوندم چون دوست ندارم بچه لباس پلاستیک بپوشه. اما الانیا رو با تیپای شیک ست میکنم و میپوشونم خودشم میبینه

من که جاریم همیشه برای بچه های خودش لباس خوب میخرید برای پسر من تو بهونه هاب مختلف ارزونترین و بی کی ...

خو هر کس برای بچه ی خودش بخره،چه کاریه آخه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
نپوشون,,مثل مادرشوهر من میدونه پسرم حساسیت و اگزما داره لباس جنس آشغال خریده بود,,منم پوشوندم پسرم ب ...

دقیقا پسر منم بعد خانواده خودم میرن برندی میخرن ک بچم حساسیت نداره خب من میپوشونمش مادرشوهرم با افتخار میگه خریدم تیکه ای 3تومن😑 خب یکی نیس بهش بگه فرضا نداری نخر من ک ازت انتظار ندارم والا داشتنم دارن پدر شوهرم 7تومن میگیره ماهی کسی هم ندارن ک خرجی بدن

در مورد کادو که نو هست بگیر اگه خوشت نیومد نپوشون چون بالاخره نمیشه کادو رو رد کرد ولی در مورد دست دوم بقیه منم اصلا خوشم نمیاد بهداشتیم نیست خیلی صریح بگو نه نمیخاد مرسی 

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
مگه بچت کهنه پوشه مردمه . من باشم واکنش نشون میدم 

ب شوهرم گفتم صبح ما نداشته باشیم بخوریم برا بچه فراهم میکنیم کهنه هایی ک خودمون خریدیم رو بپوشه برام شیک تر ه تا لباس یکی دیگه

دقیقا پسر منم بعد خانواده خودم میرن برندی میخرن ک بچم حساسیت نداره خب من میپوشونمش مادرشوهرم با افتخ ...

مثل منی عزیزم,,,مادر شوهر من یبار خرید,,خسیس,,,میاد خونمون میبینه لباسای پسرمو رو بند رخت میگه چخبره انقد لباس,,بعضی ها حرمت نمیدونن,,

اینکه میگن لباس فلانی رو بپوشه که خیلی واضح و صریح بگو نه در مورد هدیه هم یا بذار دیوار یا هدیه بده ...

دیوار؟ هدیه ب کسی؟ 😂 ابروم میره فک نکنم هیچکی تن بچش کنه