2777
2789

من خودم یکبار بعد از دعوای قبلی اصلا مادرشوهرمو تحویل نگرفتم یه چند ساعتی بعد بهم گفت تو چرا کینه ای حالا مثل مادر و دختر یه دعوایی کردیم من که جز تو کسی رو ندارم بچه های دیگمم ک سال تا سال نمیان چشاش پراشک بود و من یه لحظه خییییییلی شرمندش شدم و

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حق مادرشوهرم ازش دلگیر بودم اینجا غیبتشو کردم ولی هیچ وقت تو روش بهش بدی نکردم یا تو روش برنگشتم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

واااا چ حرفااااا نی نی سایتی ها همه ماهن مااااااااااه😃😃😃

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

ب خداقسم تاحالا کاری نکردم که بدی باشه 😢اما پدرهمسرم خیلی اذیتم می کنه 

من ازاین بی زبونای خنگم

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑

فقط یدفه بهش گفتم گلدون میارم برات ولی نبردم آخه اونموقه پول نداشتم بعدش دیدم رفته پیش همه گفته خسیسه منم دیگه نبردم ..

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    

کاری به کارهم نداریم 

ولی اگه من یروز نرم خونشون فردا یه چیزی درست میکنه واسم میاره میگه چرا نیومدی امروز 

چون سنش بالاس توقع ندارم کلن ازش و تعدادشونم بالاس 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)