2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب جنین ،دعا کنید

386 بازدید | 16 پست

دو روز پیش رفتم دکتر سونو کرد رشد جنین ۶ هفته بود رشدش درست بود ولی قلب نداشت دکتر گفت قطب میبینم ولی قلب نداره دکتر امید نداد گفت اصولا باید با این قطب قلب هم تشکیل میشد ولی نشده من تجربه یه سقط دارم اگه قلب این هم تشکیل نشه من داغون میشم

دکتر گفت یه هفته بعد بیا سونو کنم تصمیم بگیریم

برام دعا کنید قلبش بزنه

برا شما هم همچین اتفاقی افتاده تجربش دارین؟

من پنج هفته و چهار روز رفتم قلب نداشت دوهفته بعدش رفتم قلبش تشکیل شده بود خیلی زود رفتی دو هفته یا حداقل ده روز دیگه برو که تو هشت هفته باشی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج هفته و چهار روز رفتم قلب نداشت دوهفته بعدش رفتم قلبش تشکیل شده بود خیلی زود رفتی دو هفته یا ح ...

من ۵ هفته و ۵ روز بود رفتم دکتر گفت زوده برای قلب ولی دو روز بعد که دوباره رفتم سونوش طول کشید گفت قلب نداره چون قطبش رشد کرده باید قلبشم میزد و ناامیدم کرد

یه چیز بی ادبی میگم دکتر گوه خورده من هفته ۶ و ۴ روز بودم سونو واژینال دادم قلب نبود الان رفتم هفته ۸ و ۴ روز قلبش خداروشکر مثل ساعت میزد این دکترای الاغ فقط میگن باید سقط بشه تا هفته ۸ نرو بخدا دکترم به من گفت طبیعیه اصلا دو هفته داشتم میمردم 

نیلوفر آبان سابق 
یه چیز بی ادبی میگم دکتر گوه خورده من هفته ۶ و ۴ روز بودم سونو واژینال دادم قلب نبود الان رفتم هفته ...

مرسی این حرفها آرامش میده مرسی مرسی

پس من هم سعی میکنم تا اونجایی که می تونم زودتر از 8 هفته نرم

آره من خودم هم بدونی چقدر استرس دارم مخصوصا هم دکتر جوری گفت که خیلی دیر شده برای تشکیل قلبش

مرسی این حرفها آرامش میده مرسی مرسی پس من هم سعی میکنم تا اونجایی که می تونم زودتر از 8 هفته نرم ...

به قران دروغ نمیگم همین دیروز رفتم واسه قلبش ببین من داشتم دیوونه میشدم اخه تو ۶ هفته و ۴ روز اونم واژینال قلب دیده نشه خیلی بده اونوقت دکترم گفت طبیعیه عیب نداره برو دو هفته دیگه بیا انقد عالی بود خدا خیرش بده اونوقت دکتر الاغ تو گفته قلب نیس یعنی دیگه تشکیل نمیشه عجبببببب

نیلوفر آبان سابق