2777
2789

من آزاد بود ۸۶ ازم گرفت 

دردم نداشت 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس هزینه اش با سونو شکمی زیاد تفاوت نداره

سونو شکمی رو آزاد ۶۵ ازم گرفت 

حس کردم این دکتری که رفتم پیشش گرون حساب کرد برام اخه همه جا ۴۵ یا نهایت ۵۰ هست سونو واژینال

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
من سونو شکمی با دفترچه تقریبا 45 دادم.

واقعا؟؟؟پس گرون شده حتما عزیزم ولی سونو واژینال هر مطبی فرق داره یه دکتری بود اول کارش بود سونوش رایگان بود 

ولی خب دکتری که من پیشش رفتم کارکشته و معروفه گرونم از گرفت لامصب 

آخه تو نت سرچ کردم گفتن درد داره. یه کم ترسیدم. چندک پریودی رفتین برای انجامش

من برای بارداری رفتم.....عذرخواهی میکنم مثل رابطه داشتن با همسر میمونه تقریبا

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
یه ماه پیش سونو رو دادم. شما کی سونو دادین

من شکمی رو ۵ ماه پیش واژینال رو یک ماه پیش

واژینال را دیروز یه مرکز معتبر نیمه خصوصی رفتم با دفترچه ۳۵ درد هم ندارن نگران نباش منم الکی خیلی نگران بودم 

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه