2777
2789
عنوان

دوستان بخاطر بچم دلشوره دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست
نه عزيزي چيزي نميشه اگه اينطور باشه ما همه بايد تشنج كنيم بچه تو اين سن زياد إز پشت ميفته نگران نباش

بچه شمام افتاده ؟  

والا افتاد رو موکت کاش رو فرش بود حداقل 

الهی بمیرم خیلی گریه کرد

بچه شمام افتاده ؟   والا افتاد رو موکت کاش رو فرش بود حداقل  الهی بمیرم خیلی گریه کرد

اووووه زياد رو سنگم سرش خورده خيليم اعصابم خرد ميشد

الان ديگه بزرگ شده و هيچ مشكلي هيچ وقت پيش نيومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون نبرم دکتر؟

وقتي زمين ميخورن تا يك ساعت اگه حالت تهوع داشته باشن خوب نيست و اينكه نبايد  تا بك شاعت بخوابن الان كه ٨ساعت گذشته و ميگي بچه آروم بازي ميكرده نه بابا دكتر نميخواد

یعنی سرش خورد زمین؟ تا ۴۸ ساعت زیر نظر داشته باش هر نشانه غیر عادی دیدی سریع ببر دکتر. امروز چه ساعت ...

سرش از پشت سر محکم خورد رو موکت، ساعت 7 شب این اتفاق افتاد ولی خونریزی یا چیزی نداشت بعد از 20 دقیقه گریه آروم شد و بازی کرد و یه ساعت بعد خوابید و شیرم خورد بعدشم بیدار شد آروم بود ساعت 12 دوباره خوابید اما نیم ساعت بعد با گریه شدید بیدار شد منم ترسیدم نکنه از درد سرش بیدار شده