سلام بچها ۶اسفند تولد همسرمه خیلی داره زحمت می کشه و مدتهاست در تلاشه ک منو ببره ماه عسل ولی نمی تونه الانم فشار کاریش چند برابر شده دلم براش می سوزه تا حالا هیچکس براش تولد نگرفته پارسال هم ک عقد بودیم فقط براش ی کیک خریدم و انقدر پارسال درگیر کار بودیم ک حتی فرصت نشد کیک بخوریم و زود خوابیدیم در کل تو خانوادشون هیچکس تولد نگرفته برا کسی به جز شوهرم برا همه کیک می گیره حداقل در کل دلش خیلی مهربونه امسال هم هر چی تشویقی گرفت مجبور شد بده برا خرابی ماشین دیگه هیچی نمونده براش دلم می خواد ی کاری کنم که هم یاد بگیره هم جبران کنه هم خوشحال کنم و خستگی این مدت رو از تنش در بیارم من کلا ۴۰۰ تومن پس انداز دارم به علاوه اینکه ی انگشتر عقیق یمنی براش خریدم تصمیم گرفته بودم با ی جعبه گل بهش کادو بدم و تو ی رستوران سوپرایزش کنم و ی کیک هم خودم درست کنم و شام نمیدونم به نظرتان کارم درسته یا نه اصلا نمی خواد این همه خرج کنم و پس اندازام حیفه😅😅😅
کاری نداره که فقط باید بری پارافین بخری بعد با حرارت غیر مستقیم آبش کنی بعد بریزی تو قالب خواستی عطر می زنی خواستی گلاب نی زنی خواستی پارافین ژله ای بگیری توش می تونی مجسمه یا شن یا سنگ یا هر جیزی طرح بدی حتی گل مصنوعی
من برای اولین تولد همسرم بعد ازدواج از همه عکسامون یه کلیپ درست کردم و روی موسیقی متن خودم یه متن عاشقانه نوشتم براش خوندم و میکس کردم. وقتی اومد براش پخش کردم و گریه کرد.ولی کلی ذوق کرد.
تو گوگل هم می تونی سرچ کنی یکم شعر یکم تشکر بابت زحمتاش یکم روحیه بدی بگی تا آخرین نفس پشتت هستم اینکه بگی میدونی هر کاری تو دنیا می کنه بخاطر توعه بگو عاشق شب بگو بدون اون نم بتونی ی لحظه زنده بمونیم بگو چقدر خوشحالی ک داریش از این چیزا دیگه