2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 29 پست
نامه عاشقانه خیلی ایده خوبیه به نظرم

چی بنویسم مثلا به ذهنم چیز جالبی به ذهنم  نمیاد

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت بلدی

کاری نداره که فقط باید بری پارافین بخری بعد با حرارت غیر مستقیم آبش کنی بعد بریزی تو قالب خواستی عطر می زنی خواستی گلاب نی زنی خواستی پارافین ژله ای بگیری توش می تونی مجسمه یا شن یا سنگ یا هر جیزی طرح بدی حتی گل مصنوعی

حدود ۱۵۰حداقل میشه.خود باکس ۵۰ الی ۶۰تومن گلهاشم که خودت حساب کن شاخه ای چند.

باکسش رو دارم فقط گل داخلش نمیدونم شاخه ای چنده اصلا یادم نمیاد آخرین باری ک گل خریدم برا کسی کی بود

کاری نداره که فقط باید بری پارافین بخری بعد با حرارت غیر مستقیم آبش کنی بعد بریزی تو قالب خواستی عطر ...

اخه ادم تا اموزش نبینه ک فک نکنم بتونه

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
باکس گل هزینش چقدر میشه تقریبا من نمیدونم 

من برای اولین تولد همسرم بعد ازدواج از همه عکسامون یه کلیپ درست کردم و روی موسیقی متن خودم یه متن عاشقانه نوشتم براش خوندم و میکس کردم. وقتی اومد براش پخش کردم و گریه کرد.ولی کلی ذوق کرد. 

چی بنویسم مثلا به ذهنم چیز جالبی به ذهنم  نمیاد

تو گوگل هم می تونی سرچ کنی یکم شعر یکم تشکر بابت زحمتاش یکم روحیه بدی بگی تا آخرین نفس پشتت هستم اینکه بگی میدونی هر کاری تو دنیا می کنه بخاطر توعه بگو عاشق شب بگو بدون اون نم بتونی ی لحظه زنده بمونیم بگو چقدر خوشحالی ک داریش از این چیزا دیگه

تو گوگل هم می تونی سرچ کنی یکم شعر یکم تشکر بابت زحمتاش یکم روحیه بدی بگی تا آخرین نفس پشتت هستم این ...

اره خوبه ایول ایده یه خوبیه فدات😘