2777
2789
عنوان

تولد همسر

651 بازدید | 29 پست

سلام بچها ۶اسفند تولد همسرمه خیلی داره زحمت می کشه و مدتهاست در تلاشه ک منو ببره ماه عسل ولی نمی تونه الانم فشار کاریش چند برابر شده دلم براش می سوزه تا حالا هیچکس براش تولد نگرفته پارسال هم ک عقد بودیم فقط براش ی کیک خریدم و انقدر پارسال درگیر کار بودیم ک حتی فرصت نشد کیک بخوریم و زود خوابیدیم در کل تو خانوادشون هیچکس تولد نگرفته برا کسی به جز شوهرم برا همه کیک می گیره حداقل در کل دلش خیلی مهربونه امسال هم هر چی تشویقی گرفت مجبور شد بده برا خرابی ماشین دیگه هیچی نمونده براش دلم می خواد ی کاری کنم که هم یاد بگیره هم جبران کنه هم خوشحال کنم و خستگی این مدت رو از تنش در بیارم من کلا ۴۰۰ تومن پس انداز دارم به علاوه اینکه ی انگشتر عقیق یمنی براش خریدم تصمیم گرفته بودم با ی جعبه گل بهش کادو بدم و تو ی رستوران سوپرایزش کنم و ی کیک هم خودم درست کنم و شام نمیدونم به نظرتان کارم درسته یا نه اصلا نمی خواد این همه خرج کنم و پس اندازام حیفه😅😅😅

مردا زیاد خرج مالی کردن زن و دوس ندارن کارای مفهومی کن مثلا قسمت درست کردن کیکت خیلی عالیه ولی به نظرم جای رستوران خونه و برگزارش کن و حسابی بهش حال بده 😝😝😝😝😋😋😋😋

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا زیاد خرج مالی کردن زن و دوس ندارن کارای مفهومی کن مثلا قسمت درست کردن کیکت خیلی عالیه ولی به نظ ...

آخه بر عکس خانواده ما ک خیلی اهل بیرون و غذای بیرونن همسرم تاحالا رستوران نرفته دوست دارم ی بارم که شده ببینه و یاد بگیره که منو ببره

اگه ماشین داره شب بعدخوابیدن اون یه عالمه بادکنک بادکت بزار توصتدوق عقب صبح که باز میکنه میبینه والبته دسته گلم بزار

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
آخه بر عکس خانواده ما ک خیلی اهل بیرون و غذای بیرونن همسرم تاحالا رستوران نرفته دوست دارم ی بارم که ...

آهان خب اگر میخوای یاد بگیره اره همه این کارا رو انجام بده

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
وای مرسی حتما 

چ جالب تولد شوهر منم ۲۱اسفنده دقیقا عین توعه خانواده همسرم بلعکس خانواده من منم میخوام براش تولد بگیرم دونفره ۳۰۰ت پس انداز دارم میخوام یه ساعت معمولی براش بخرم با یه کیک خوشمزه و پاستیل خونگی درست کنم براش عاشق شیرینی جاته میدونم خوشحال میشه و شام یه چیز خوشمزه درست کنم و با بادکنکای قرمزو مشکی تم بدم به نظرت خوبه یا نه باز چی به ذهنت میاد به منم بگو 😍

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

شوهر منم مشابه شوهر شماست. کسی تو خونوادش پول بابت تولد نمیده. نهایتش بگن مبارکه.

ولی من این چند ساله همیشه تولد دو نفره گرفتم براش. خیلی هم ذوق کرده. دو سه روز زودتر از روز تولدش، جشن بگیر که سورپرایز شه. کیک بگیر، بادکنک و کلی شمع( از این شمع های وارمر). آهنگم بزار.

شامم غذای مورد علاقشو درست کن.

کلی هم تیپ بزن و...😉😉😉

خرج زیادی هم نداره. آها نامه عاشقانه هم بنویس براش

اینجور که تو گفتی آدم جیگرش کباب میشه 😐 پس اندازتو بده بهش. مردا از پس انداز خانوماشون حال میکنن😂 شایدم بهت پس بده و نگیره ولی خوشحال میشه به نظرم از اینکه درکش کردی

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
آخه بر عکس خانواده ما ک خیلی اهل بیرون و غذای بیرونن همسرم تاحالا رستوران نرفته دوست دارم ی بارم که ...

عزیزم اگر الان تحت فشار مالی هست پس همون انگشتر و کیک هم خودت بپز و رستوران کافیه .باکس گل رو به دو شاخه گل ساده تبدیل کن مردا خیلی اهل گل نیستن. پولت رو هم اگر اضافه میاد براش یه سکه پارسیان بگیر بزار رو کادوس تا اگر لازم داشت بفروشه.

شوهر منم مشابه شوهر شماست. کسی تو خونوادش پول بابت تولد نمیده. نهایتش بگن مبارکه. ولی من این چند سا ...

من شمع خودم درست می کنم همه مدل عطری رنگی ساده همه جوره خیلی خوشش میاد تو تخم مرغم بریزی شکل تخم مرغ در میاد خیلی ممنون نامه خیلی خوبه ممنون

من شمع خودم درست می کنم همه مدل عطری رنگی ساده همه جوره خیلی خوشش میاد تو تخم مرغم بریزی شکل تخم مرغ ...

خوشبحالت بلدی

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم