2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا همین چای کهنه رو بخور 😢😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 251 پست
با دیدن این تاپیک یاد جاریم افتادم شوهرش ازش فراریه    

اثصلا هم فراری نیست

اتفاقا اگه از اول بدونی حریم هرچیزی رو ، توقع بیجا برش نمیداره که بعد توقعش برطرف نشه زده شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تا به حال هیییییچ مردی رو ندیدم که تو زندگی با زنش کااااملا بدون مشکل باشه و بره زن بگیره 😐 ...

دیدی ولی متوجه نشدی

چرا؟

چون ایقدر بعدش شوهرش تخریب میکنه و خودشو مظلوم نشون میده که بندازه گردن زنش

منم حنجره ام پاره شد قبول نمیکنه

امیدوارم هیچ وقت پشیمون نشه  من که اصلا درک نمیکنم

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
اثصلا هم فراری نیست اتفاقا اگه از اول بدونی حریم هرچیزی رو ، توقع بیجا برش نمیداره که بعد توقعش برط ...

رابطه زن شوهر انقد قانون مقررات وضع شده نداره هر چی از دل بر بیاد به دل میشینه ولی اگه اجبار توش باشه خسته کننده و بی معنیه.خونه مگه شرکته که هرکی سرکار خودش باشه.مردا از زن غر غرو بدشون میاد 

نه بابا تیشه چیه مامانم یک حرفی بهم زده همیشه اویزه گوشمه میگفت اگه شوهر خیلی بهش خوش بگذره   ...

اشتباهه،   هر چیزی اندازه داره،  بعضی رفتارای افراطی  آقایون رو  زده میکنه  و فراری!  

فریده جان اما ببخشید زندگی اونقدر بالا و پایین داره که حیفه اعصابت رو بذاری برای مجبور کردن مرد به کار. ما خودمون رو نمیتونیم عوض کنیم پس چطور میخواییم کسی دیگه ایی رو عوض کنیم. محبت مرد و رام میکنه نه اجبار.

محتاج نگاه خداوند
نه بابا تیشه چیه مامانم یک حرفی بهم زده همیشه اویزه گوشمه میگفت اگه شوهر خیلی بهش خوش بگذره   ...

وا چ حرفی

اتفاقا زندگی محل ارامش و اسایشه نه زجر دادن همدیگه

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم