2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا همین چای کهنه رو بخور 😢😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 251 پست
بچم یه سالشه دانشجوام اما الحمدلله انرژی دارم 

انشاالله که همیشه سلامت باشید.اما دین خیلی سفارش کرده که مرد به خانم کمک کنه.حضرت علی کناسه خانه بودند.یعنی جاروکش خانه بودند.عدس پاک میکردند،بچه ها رو نگه میداشتند و....

زندگی مشترک یعنی همین.زن و مرد هر دو برای پیشرفت زندگی تلاش کنند.اما میدان جنگ و من و تویی هم نباشه.

اگر مردی به خانمش کمک کنه زن سالم تری هم خواهد داشت.بچه ها هم یاد میگیرند از پدرشون و الگو برداری میکنند.محبت زن هم بیشتر میشه.سیره اهل بیت هم همین بوده.و هیچ چیزی از ابهت مرد کم نمیکنه.

منظورم شما نبودید.کلی گفتم همه دوستان استفاده کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که همیشه سلامت باشید.اما دین خیلی سفارش کرده که مرد به خانم کمک کنه.حضرت علی کناسه خانه بود ...

ممنون قبول دارم اگه کم آوردم خودش کمک میکنه اما تاجاییکه از عهدم بربیاد انجام میدم نه اینکه حساب کتاب کنم این ثانیه نوبت توئه 

.
نخیر شوهر شرعا برا کار خونه باید حقوق هم بده بهمون😏😏

مامان منم معلمند ولی این چیزا تو خونه ما نبوده.همه کمک میکردیم یه گوشه زندگی جمع بشه.

خودمونیم،همه خانمیم اینجا ولی زنای قدیم این همه زحمت میکشیدند و حرفی نمیزدند.نمیگم درست بوده اما این رفتار هم درست نیست که شما پیش گرفتید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وای منم مثل توم.گوشیشو بزنم شارژر خلال دندون آب.اگه میشد میگفت دستشویی هم من ببرمش😂😂😂😂

دقیقا بش میگم میخوای بیام بشورمت  

مهم نیست چقدرعصبانی میشی،همیشه آخرش کسایی رو که دوست داری میبخشی:)
انشاالله که همیشه سلامت باشید.اما دین خیلی سفارش کرده که مرد به خانم کمک کنه.حضرت علی کناسه خانه بود ...

آخه شوهرم خیلی مسافرت میکنه بخاطرکارش کلی خسته میشه خیلی مردآرومیه دوس دارم کمکش کن لاقل خونه جای راحتی باشه سفره پهن کردن بازی بابچه واینا اما نه باحساب کتاب خیلی سختگیرانه

.
ممنون قبول دارم اگه کم آوردم خودش کمک میکنه اما تاجاییکه از عهدم بربیاد انجام میدم نه اینکه حساب کتا ...

خب درستش همینه.وقتی حضرت زهرا کارخونه رو ترجیح میدند به بیرون به ما راه نشون دادند.خود آقا هم باید این درک رو داشته باشند که کمک زنشون کنند.

این من و تو کردنا که باعث دعوا هم میشه عوض بهتر شدن زندگی.

زندگی فقط روی گذشت میچرخه.ببخشید اما شما تیشه برداشتی برای زدن ریشه زندگیت

نه بابا تیشه چیه

مامانم یک حرفی بهم زده همیشه اویزه گوشمه

میگفت اگه شوهر خیلی بهش خوش بگذره  ، تو دلش میگه به به ، زن چه چیزه خوبیه ، هوس بعدی میکنه

نباید همش خوش بگذره بهش