2777
2789
عنوان

خواهرم احمق بازی در اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 6973 بازدید | 139 پست
فک کنم خواهرت به جای درس خوندن آسونترین راه برای پولدار شدنو انتخاب کرده.ازدواج با یه مرد پولدا ...

ما مشکل مالی نداریم و دایما کارتش پر پوله کدوم شوهری انقد پول میخواد بهش بده

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل مالی نداریم اصلا  وضع بابام خیلی خوبه

خب خداروشکرعزیزم..ولی برا دوس شدن با ی پیرمرد باهمچین وضعیتی دلیل دیگ ای نمیبینم..

البته اینم میبینم ک دختره...........

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
😫😫 قربونت برم عشقم😍😙

😍😍😍😍

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
اره

جدی؟کجا؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم طرف؟؟؟؟؟

وای ببخشید هول شدم😧😧😐😐

بنظرم باباو داداشت اگ خیلی غیرت دارن تیکه تیکه اش کنن عجب دختر.......😾😾😾😾😾

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
اره 

میگم سطح تحصیلات که میره بالا تعصب و غیرت هم میاد پایین تا اینجای داستان همینو فهمیدم چه راحت میگید رابطه داره وای بر شما خانواده

❤️باردار نیستم الهی که این اتفاق بازم بیفته توکل به خدا ❤️
جدی؟کجا؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم طرف؟؟؟؟؟ وای ببخشید هول شدم😧😧😐😐 بنظرم باباو داداشت اگ خیلی غیرت دارن اتیشش ...

سمت شرق😃😃😃

من جاس استارتر بودم فکر هیچیو نمیکردم و سریع ب برادر یا پدر میگفتم این دختر دیگه روش بدز شده و باید فیزیکی وارد عمل شد

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
سمت شرق😃😃😃 من جاس استارتر بودم فکر هیچیو نمیکردم و سریع ب برادر یا پدر میگفتم این دختر دیگه روش ...

اره واقعا!!من جاش بودما همونجالهشون میکردم!!خواست خدابوده ک خواهرش اینارودیده......خداان شاءالله بزاره توکاسه خواهرش فقط بخاطردل اون زن

بنظرمنکه کاملا سرکاریه ازهمون تاپیک خون بس

اونموقع نمیدونم گفتی دانشجوی پزشکی هستی یانه ولی یادمه راه حل واسع پیشگیری ازباردارس میپرسیدی وحتی مشکل همسرتو اسم علمیشم نمیدونستی

الانکه گفتی دانشجوی پزشکی هستی چطور نمیدونی چه جوری جلوگیری کنی ازنینی سایتیامیپرسی یااینکه اسم علمی مشکل همسرتم نمیدونی وهیچی دانشجوی پزشکی اینقدبیکارنیست پشت سرهم تاپیک بزنه

حالاشایدبقیه بگن مهم نیست دانشجوی پزشکی باشه یانه مهم مشکل خواهرشه ولی من میگم آدمی که کوچکترین دروغی بگه بایدبه کل ماجراهاش شک کرد پس قضیه ی خواهرتونم احتمالا خالی بندیه

ودراخر خداشفات بده شبت خوش

انقدر دوستت داشت ‌و هنوز چیزی نگذشته دوست دختر داره؟ اونوقت بخاطر اون مرد عوضی رفتی بچتو سقط کردی؟؟ ...

من در مقابل بچه ای ک وجود میارم تا اخر عمر مسوولم 

نمیخوام بچم بدبخت شه

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد