2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور؟ امروز بیبی زدم منفی بود 5روزم از اخرین نزدیکیمون میگذره

اخه طبیعیه ک تا چند ماه پری نشی ولی خب رابطه پرخطر نداشته باش

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه طبیعیه ک تا چند ماه پری نشی ولی خب رابطه پرخطر نداشته باش

اخه رابطه اخرمون شک دارم ک ریخته شده یا ن البته کامل ن ها درحد دو سه قطره نمیدونم چیکار کنم؟ بعد 5روز بیبی نشون میده اصن بعد5روز ممکنه بگیره؟ 

نه والاا الان بعد 5سال دیگه تصمیم گرفتیم 

اخه رابطه اخرمون شک دارم ک ریخته شده یا ن البته کامل ن ها درحد دو سه قطره نمیدونم چیکار کنم؟ بعد 5روز بیبی نشون میده اصن بعد5روز ممکنه بگیره؟ 

اخه رابطه اخرمون شک دارم ک ریخته شده یا ن البته کامل ن ها درحد دو سه قطره نمیدونم چیکار کنم؟ بعد 5رو ...

خو خیلی حواستون باشه . بی بی که نشون نمیده . انشالله حامله نباشید اگه وزنتون کمه شده بعد زایمان از یه روش بهتر جلوگیری کنید . مثه قرص چیزی 

بعضیا تا شش هفت ماه بعد زایمان پریون نمیشن مامان من و جاریم که اینجورین..ولی دوستم ماه بعد از زایمانش دوباره بچه گرفت 

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

بعد از زایمان اصلا پریود نشدی؟

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
اخه رابطه اخرمون شک دارم ک ریخته شده یا ن البته کامل ن ها درحد دو سه قطره نمیدونم چیکار کنم؟ بعد 5رو ...

الان بی بی بزن فدات خب

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40