2777
2789

یکی دوماه پیش یه سرماخوردگی جزیی گرفتم که بعدش کر بو شدم و الان دو ماهه کوچکترین بویی رو احساس نمیکنم

به دکترم گفتم گفت سر یک ماه درست میشه اما نشده و من خیلی از این بابت اذیتم

اگه راهکاری دارین بهم بگین ممنون میشم دوستان

هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....

بهتره که راحتی، الان دماغ من تماااام بوها رو حس میکنه بخدا عذاب میکشم، همش یه دستمال گرفتم جلو صورتم، حالم هی بهم میخوره، دلت میاد کر بویی

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
بهتره که راحتی، الان دماغ من تماااام بوها رو حس میکنه بخدا عذاب میکشم، همش یه دستمال گرفتم جلو صورتم ...

نه عزیزم ،فکر میکنی

منم دماغم خیییللییی تیز برد وحشتناک از این بابت خیلی جاها اذیت میشدم

اما این حالتی که دارم عذاب آور

بخصوص که بچه کوچیک دارم و خیلی از بوها نشانگر خطره و این نگرانم کرده

از طرفی دلم میخواد بچه م که دنیا میاد بوی قشنگش رو حس کنم

هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه آخری بارداریمم هست و بوها خیلی نمیتونه اذیتم کنه

سختی غیرقابل تحملش رو رد کردم و روزی تا ده بار بالا آوردم

الان دیگه فکر نکنم تاثیری تو بالا آوردن داشته باشه

اگه کسی تجربه ای داره و راهنماییم کنه ممنون میشم

حدود چهار سال از اون روزا گذشت و بویایی من برنگشت