2777
2789
عنوان

من موندم با این ازمایشگاه ها

83 بازدید | 8 پست

سه روز پیش ازمایش دادم گفت hcg4.8 دیشب دکتر رفتم گفت یه ازمایش دیگه بده امروز دادم شد۳.۸من موندم بخدا چه کار کنم قرص بخورم تو بارداری یا نخورم اخه چرا اینجوریه😭😭

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
استرس نداشته باش انشاالله خیره

خوب چه کار کنم یه ازمایشگاه یه جوابی میده ازمایشگاه‌دیگه یه جواب دیگه

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه کار کنم یه ازمایشگاه یه جوابی میده ازمایشگاه‌دیگه یه جواب دیگه

بذارشنبه یه ازمایش دیگه بده 

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
بذارشنبه یه ازمایش دیگه بده 

اخه چرا اینجوریه هر دفعه هم ۷۰تومن میگیرن و هیچی به هیچی

عزیزم رنج آزمایشگاه ها باهم متفاوته.همیشه برو یه آزمایشگاه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

خوب حالا کدوم درسته مثلا یکی یه ازمایشگاه یه جوابی میده ازمایشگاه دیگه یه جواب دیگه