2821
2789
عنوان

ناخن کارای عزیز

160 بازدید | 15 پست

خانوما ناخن کار داریم اینجا یا کسی ک اطلاعات داشته باشه؟

من خیلی ب این کار علاقه دارم ولی موندم میارزه پول خرج کنم یا نه؟ برای منی ک سالن ندارم مشتری ندارم و تازه کارم درامد داره یا نه؟

یعنی خیلی پرسیدم ولی هرکس ی چیز میگه کسی ک اموزش میده صد در صد تعریف میکنه ک جذب بشم ولی با ی ارایشگر سن دار صحبت کردم کلا منصرفم کرد!

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

به هر حال خیلی بهتره که بسینی همینجور تو خونه...اگه پشتکار داشته باشب بالاخره موفق میشی..آدم هر کاری رو که بلد باشه نفعشا میبینه..من خودم دارم شینیون یاد میگیرم.خیلی از منفعل بودن بهتره..پول تو جیبی خودتا که لااقل میتونی در بیاری که

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای منم چن وقته تو فکرشم هر کسی ی چی میگه

دقیقا هرکی ی چیز میگه

یکی میگه میز اجاره کن اون یکی میگه نکن نمیصرفه یکی میگه درامد داره اون یکی میگه نه تازه کارا درامد ندارن چون همه ی ناخن کار قدیمی برای خودشون انتخاب کردن دیگه سراغذجدیدا نمیرن!😭

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
به هر حال خیلی بهتره که بسینی همینجور تو خونه...اگه پشتکار داشته باشب بالاخره موفق میشی..آدم هر کاری ...

دقیقا درست میگین

ولی شینیون کلا خوبه همه جا و همیشه کار هست

میتونم بپرسم چقدر دارین هزینه اموزش میدین؟

ناخن کار خیلی زیاد شد از طرفی ناخن یه چیزیه ک ادمو خسته میکنه من خودم دو سه ماهه کاشتم خسته شدم هر دو هفته هم اگر نری ترمیم بد میشه،بری هم میای به خودت میگی من هر دوهفته شصت هفتاد بدم برا چی،البته من یه زن خانه دار با وضع مالی متوسط هستم

کم گوی و گزیده گوی، چون دُر. 
منمه از ناخن کارم پرسیدم سوهان برقیش دو و نیم قیمتش بود بجز مواد و اموزش و بقیه چیزا

گرون شده یعنی؟؟؟؟؟

من ک پرسیدم تمام لوازمش باهم دو تومن بود

عزیزم دوست من از ۵ سال پیش ناخنکار بود میگفت اگهی تو روزنامه میدادم تراکت پخش میکردم تازه الان ب درامد دلخواهش رسیده.. بنظرم صبر و حوصله زیاددد باید داشته باشی چون شاید سال های اول درامد انچنانی نداشته باشی و همینطور سلیقه و کیفیت کارت باید عالیییی باشعه 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
عزیزم دوست من از ۵ سال پیش ناخنکار بود میگفت اگهی تو روزنامه میدادم تراکت پخش میکردم تازه الان ب درا ...

۵سال😥

2825
2823
2791
2779
2792