2777
2789

هفته ۲۲بارداری هستم و تاحالا دو سه بار سمت راست شکمم کنار ناف سفت شده و احساس کشیدگی میگیرم و نمیتونم راه برم حتی درازم میکشم درد داره امروزم بعد کلاس بارداری بعد از نرمش ها شروع شد و کم کم زیاد شد وقتی راه میرفتم باید کج راه میرفتم چون راست شکمم سفت بود درد داشت

اومدم خونه دوش اب گرم گرفتم  خیلی بهتر شده ولی از ساعت ۱۰صبح تا الان این سفتی بوده؟

بنطرتون گرفتگی عضلست؟خطر داره؟؟چیکار کنم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

جالب اینجاست همیشه هم فقط اون قسمت میگیره!!سمت راست کنار و بالای نافم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نرمشتو درست نرفتی من ک اصلا کلاس نرفتم میخوام سز کنم

قبلا هم موقع راه رفتن اینطوری شده بود

توروخدا کسی چیزی میدونه بگه

منم دقیقا همینجوری بودم دکترم برام سونوگرافی کلیه نوشت گفت یا سنگ کلیه گرفتی یا گرفتگی شدید عضلاته که بعدم رفتم سونو سنگ کلیه نبود گفت عضلاتت گرفته یه آمپول برام نوشت خوب شد

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
منم دقیقا همینجوری بودم دکترم برام سونوگرافی کلیه نوشت گفت یا سنگ کلیه گرفتی یا گرفتگی شدید عضلاته ک ...

پس خطرناک نیست؟؟

پس خطرناک نیست؟؟

نه عزیزم اگه خیلی خیلی شدید باشه نشانه زایمان زودرسه اگه نه خیلی مهم نیست اما به دکترت بگو

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)