2777
2789
عنوان

خانمایی که ای یو ای کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 43 پست
علائم خاصی نداشتم جوری که ازمایش دادم فکر میکردم جوابش منفی میشه فقط گاهی زیردلم یه کم تیر میکشید

اخی عزیزم.زینت جون دعام کن منم  جواب بگیرم 

زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ان شاالله شمام نتیجه مثبت بگیری

فداتشم

زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 

نزدیکی نکن. دولا راست نشو . بار سنگین ممنوع. ادویه ممنوع. ان شالله جواب میگیری

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من قرار ماه بعد انجام بدم .... درد داره ؟؟

سلام دوستان منم چندماه همه ی دکترا میگن باید IUIکنی ولی نمیرم منتطرم طبیعی باردارشم ک نمیشم میخام اسفند ماه برم انجام بدم،استراحت درمنزل میخاد؟

سلام دوستان منم چندماه همه ی دکترا میگن باید IUIکنی ولی نمیرم منتطرم طبیعی باردارشم ک نمیشم میخام اس ...

نمیدونم گلم من نرفتم هنوز ولی زن داداشم انجام داد استراحتم نکرد

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
سلام زهرا جان خوبی؟ یه ساله اقدامم خودم تنبلی دارم وشوهرم واریکوسل گرید 2ونمیخاد عمل کنه  به ...

دوست عزیز شوهرمنم واریکوسل گرید 2 داشت جراحی کرد قبل از جراحی تعدادش 14 میلیون بود بعد از جراحی با مصرف HCGوHMGشد 17ونیم میلیون بعداز 6ماه از جراحی آیو ای رو بهمون پیشنهاد دادن دکترا

عزیزم بار اول باردارشد؟ استراحت ک منم نمیتونم باید برم سرکار مرخصی نمیدن بهم 

ن گلم باردار نشد ولی خداروشکر ماه بعدش خودش باردار شد ولی یکی از دوستام دوبار آی یو آی کرد همون بار اول هم گرفت 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

سلام استارتر عزیز خواستم بپرسم شما آی یو آی کردید نتیجه گرفتید؟ چون منم بیمارستان مهدیه زیر نظر دکتر حیدر دو بار آی یو ای کردم آخریش همین سوم بهمن بود که نتیجه نداد ، واسه شما چی شد؟

خدایا مرسی