سلام دوستان ...نزدیک به دو ساله قصد خریدن خونه داریم ولی تقریبا از امسال خیلی جدی شد که اونم خودتون از شرایط مسکن خبر دارین که چه بر سرش اومد...
حالا من یه مدته خیلی تو دیوار دنبال خونه میگردم و حس میکنم قیمت ها یکم اومده پایین تر...به نظرتون الان اقدام به خرید و فروش خونه کنیم بهتره یا بعد عید؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم سمت شرق هستم...کدوم سمتین شما...فکر کنم سمت نارمک و هفت حوص حدود ۱۶ باید باشه..درستع؟؟ما س ...
بله عزيزم من سمت هفحوضم
هرچي به هفحوض نزديكتر ميشه گرونتر ميشه
حدود متري ١٨ تا ٢٠
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
با ٨٠٠ خونه ي ٥-٦ سال ساخت ٨٠ متري ممكنه بتونيد بخريد
حالا برو املاك بهت ميگه وضعيت چجوره
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
با ٨٠٠ خونه ي ٥-٦ سال ساخت ٨٠ متري ممكنه بتونيد بخريد حالا برو املاك بهت ميگه وضعيت چجوره
تو کدوم منطقه میشه ۸۰ متری خرید؟؟؟چون همسر من محل کارش شمال شرقه و میگه حتما همین سمت ها خونه بخریم و اینکه اصلا تو محدوده طرح نمیره...و گرنه من دکست داشتمبرم سمت خونه مامانم که مرکز شهره...منتها نمیره 😥😣
تو کدوم منطقه میشه ۸۰ متری خرید؟؟؟چون همسر من محل کارش شمال شرقه و میگه حتما همین سمت ها خونه بخریم ...
همون سمت نيروهوايي ميشه
هرچي از سال ساخت بگذره از قيمتش ميفته
سمت خيابون دردشت و گلبرگ هم يه سر بزن
تو کدوم منطقه میشه ۸۰ متری خرید؟؟؟چون همسر من محل کارش شمال شرقه و میگه حتما همین سمت ها خونه بخریم ...
راستي دوستم سمت تلفن خونه هم يه سر برو
تلفن خونه ميشه پايين حوض قيمت خونه ها ارزونتره
نوساز چندماه پيش متري ١٢-١٣ بود
بالاي ٤٦ متري گرونتره ، پايينش ارزونتر