2777
2789
عنوان

تولدیکسالگی اراده م مبارک🎊🎊🎉🎉🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدیه مدت که رژیم داری وچندکیلوی کم میکنی بدن دیگه وزن کم نمیکنه به دلایلی توی همون وزن باقی میمونه ...

باید چ کار کرد؟ 

مثلا برای اضافه کردن وزن هم این اتفاق می افته واسه اون چ کار باید کرد

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
منم بعد از بچه دوم خودمو از 65 ب 50 رسوندم..چهارسال میگذره ولی واسم.چالش شده ک نگهش دارم خیلی زود اض ...

احسنت بهت عزیزم😍😍،اره نگه داشتن وزن واقعاسخته

من هروزپیاده رویمودارم،ان شالله هیچوقت به وزن قبلی برنگردم

لطفالایک نکنید،ممنون
دچارضعف زیادنمیشی،سرگیجه نداری،فشارخونت پایین نیست؟؟؟ 

ضعف چرا یکم 

یک چیز دیگه من الان رژیم هویج خوندم من نمیتونم این رژیم بگیرم چون بچه شیر میدم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
ریزش مو و اینا پیدا نکردی؟ بعد برای حفظ وزن جدیدت همون ۴ ساعت ورزش رو باید ادامه بدی؟

ریزش مواصلانداشتم مثل قبل بودولی متاسفانه موهاموفرکردم خیلی ریزش گرفتم بخاطرفر

نه عزیزنیازنیست،الانافقط روزی یک ساعت پیاده روی میکنم بعضی روزام وقت ننیکنم

درکل تناسب اندام۷۰ درصدش به خوراکه۳۰درصدورزش

لطفالایک نکنید،ممنون
ضعف چرا یکم  یک چیز دیگه من الان رژیم هویج خوندم من نمیتونم این رژیم بگیرم چون بچه شیر میدم

نه عزیزبچه شیرمیدی نمیشه دچارضعف میشه،واسه بچتم خوب نیست موادمغذی نیازداره

لطفالایک نکنید،ممنون

من‌نمیدونم‌چم‌شده‌قبلا‌شدید‌چاق‌بودم‌با‌زور‌۱۰‌کیلو‌لاغر‌شدم‌ولی‌رژیم‌رو‌ول‌کردم‌الان‌یهو‌اشتهام‌صفر‌شده‌روز‌به‌روز‌‌ضعیف‌تر‌میشم

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
باید چ کار کرد؟  مثلا برای اضافه کردن وزن هم این اتفاق می افته واسه اون چ کار باید کرد

بایدوکالریتوتغییربدی،

عزیزم یکی ازدوستای من باخوردن چندماه شیره ی انجیر۱۰کیلواضافه کردکم خونیشم کاملابرطرف شد

لطفالایک نکنید،ممنون
من‌نمیدونم‌چم‌شده‌قبلا‌شدید‌چاق‌بودم‌با‌زور‌۱۰‌کیلو‌لاغر‌شدم‌ولی‌رژیم‌رو‌ول‌کردم‌الان‌یهو‌اشتهام‌صفر ...

چندکیلویی عزیزم

لطفالایک نکنید،ممنون